prozivka na stanovima

Štimac nije došao, igrači Zadra čekaju trenera

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
NK Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
NK Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
NK Zadar
Foto: Frane Šarić
Zadar
07.01.2015.
u 11:17
Nadam se da ćemo dogovoriti suradnju s Igorom Štimcem i tko ne bi htio njega za trenera. No, i Damir Milinović je ozbiljan kandidat - rekao je Bajlo.
Pogledaj originalni članak

NK Zadar obavio je prvu prozivku igrača nakon odlaska Ćire Blaževića. U kuloarima najavljivani također bivši hrvatski izbornik, Igor Štimac, nije se pojavio jutros u Stanovima. Ipak, tijekom poslijepodneva stvari bi se navodno mogle i okrenuti...

- Trenera ćemo imati za dan dva, ali dok ne definiramo ne mogu o imenima. Nadam se da ćemo dogovoriti suradnju s Igorom Štimcem i tko ne bi htio njega za trenera. No, i Damir Milinović je ozbiljan kandidat - rekao je sportski direktor NK Zadra Josip Bepo Bajlo.

O događanjima oko istrage preoblikovanja i uhićenjima se nije govorilo, a Bepo Bajlo je uvjeren u opstanak NK Zadra kojem su mnogi nakon uhićenja Rena Sinovčića predviđali i gašenje.

- Ne možemo biti zadovoljni učinkom i ne mogu shvatiti kakve oscilacije ste imali. Prava ste ekipa i to možete stići jer ćemo i dovesti par kvalitetnih igrača. Na svim pozicijama ćete biti duplirani. Hvala Ćiri Blaževiću, a u dva tri slijedeća dana ćemo imati trenera. Već u prvim kolima trebate polučiti rezultat i siguran sam da ćemo imati prvoligaša i slijedeće godine - rekao je igračima sportski direktor NK Zadra Josip Bepo Bajlo.

Do izbora novog trenera igrače će voditi pomoćni trener Zvonimir Jurić.

>>Odluka u srijedu: Štimac ili Milinović na klupi NK Zadra

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.