UFC prvak

Miočić otkrio važnu vijest koju smo nestrpljivo čekali: 'Dat ću fanovima što žele!'

Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/YouTube
Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mirko Filipović i Stipe Miočić
07.05.2020.
u 08:10
Mnogi ljubitelji slobodne borbe odmah su željeli vidjeti trilogiju, ali o tome se nije ozbiljno govorilo. No Stipe je sada na svom Twitteru objavio kako će do borbe ipak doći
Pogledaj originalni članak

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić zadnji put se borio u kolovozu 2019. kada je pobjedom u uzvratnom meču protiv Daniela Cormiera vratio pojas teškaškog prvaka UFC-a.

Mnogi ljubitelji slobodne borbe odmah su željeli vidjeti trilogiju, ali o tome se nije ozbiljno govorilo. No Stipe je sada na svom Twitteru objavio kako će do borbe ipak doći.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Screenshot/YouTube
Stipe Miočić

– Želim se boriti s Cormierom. To će se uskoro dogoditi. Dat ću fanovima što žele. Moj menadžment radi na datumima s UFC-om. Trenutačno radim što guverner DeWine savjetuje i radim u hitnim službama. Ne mogu kontrolirati globalnu pandemiju – javio se Stipe Miočić.

UFC prvak imao je problema s ozljedom oka koju je zadobio u posljednjoj borbi protiv Cormiera, morao je pauzirati.

Borba bi se mogla dogovoriti za kolovoz. Dana White u nedavnom razgovoru za Barstool Sports kazao je kako prijeti oduzimanje titula prvacima odbiju li se boriti, a Stipe je na to rekao:

– Moj trener trenutačno zakonski ne može otvoriti dvoranu. Ne držim se više od bilo koje druge osobe onoga što mi je dopušteno. Ohio je pod mjerama do 29. svibnja. Te sekunde kad se dvorana otvori, pripreme počinju. Kratko i jasno. Nikad nisam nikoga izbjegavao.

>> Pogledajte susret Stipe Miočića i Conora McGregora

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar southman
southman
08:47 07.05.2020.

" Uduši " ga Stipe i da zaključimo tu priču više !

DU
Deleted user
09:45 07.05.2020.

U borbi protiv debeljka Stipe obavezno mora nositi zaštitne naočale. Bojim se da bi mu bucko mogao oči iskopati.