POKUŠAJ UBOJSTVA

Strava u Srbiji! Usred dana sjekirom isjekli nogu poznaniku, htjeli ga iskasapiti

02.02.2020.
u 13:00
Njih četvorica čekali su Mihaila da izađe iz svoje zgrade. Kada ih je vidio, pokušao je pobjeći, ali su ga stigli i tada je nastao kaos. Prvo su ga drvenim dijelom sjekire udarali po glavi, razbili mu nos, a onda su mu oštrim predmetom isjekli nogu, koja mu je jedva spašena, a onda su mu sjekirom napravili i veliki rez na leđima. Mladić je bio nekoliko dana u komi - kaže izvor
Pogledaj originalni članak

Tomislav M., zvani Toma Grobar (40), Siniša G. (25), Dimitrije P. (22) i Uglješa U. (21), svi iz Novog Sada, članovi navijačke grupe Grobari Detelinara, uhićeni su zbog sumnje da su pokušali sjekirom ubiti sugrađanina Mihaila R. (27), člana suprotstavljene navijačke frakcije.

Dodaju i da su četvorica navijača Partizana uhićena u Loznici.

Napad se dogodio 19. siječnja oko 10 sati u Ulici Momčila Tapavice u novosadskom Novom naselju, a stravičan čin opisao je Kurirov izvor.

 - Njih četvorica čekali su Mihaila da izađe iz svoje zgrade. Kada ih je vidio, pokušao je pobjeći, ali su ga stigli i tada je nastao kaos. Prvo su ga drvenim dijelom sjekire udarali po glavi, razbili mu nos, a onda su mu oštrim predmetom isjekli nogu, koja mu je jedva spašena, a onda su mu sjekirom napravili i veliki rez na leđima. Mladić je bio nekoliko dana u komi - kaže izvor. 

Nakon toga, njih četvorica pobjegla su autom iz Novog Sada.

Sukob je nastao zbog prevlasti u navijačkim grupama, ali i zbog narko tržišta - dodaje izvor.

Također, policija je kod Uglješe U. pronašla i manju količinu marihuane.

>>>> Pogledajte kako boksački prvak Stipan Prtenjača iscrtava obrve

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

ZA
!zagreb!
13:44 02.02.2020.

Baš dobro da ste nas izvijestili. Morali bi na srbijanske portale da vidimo. Isko niste baš ažurni kad je npr. nešto u našoj susjednog državi Mađarskoj sa kojom imamo dužu granicu i zajedničko članstvo u eu.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:11 02.02.2020.

...iskasapiti ?! Prosil bi prijevod ak več čitam vjest.

MA
marmelada
14:58 02.02.2020.

Tako su ubijali naše ljude nakon svršetaka drugog svjetskog rata i bacali ih u jame samo da bi se domogli njihove imovine..