POTVRDIO KLUB

Subašić dobiva novog trenera: Ranieriju otkaz u Monacu

Foto: Reuters (Ilustracija)
Subašić dobiva novog trenera: Ranieriju otkaz u Monacu
20.05.2014.
u 18:01
- Potvrđujem da Claudio Ranieri odlazi uskoro. Odlučili smo prekinuti suradnju. Želim mu se zahvaliti na dobrom poslu koji je napravio - rekao je Vasiljev.
Pogledaj originalni članak

Danijel Subašić od sljedeće sezone imat će novog trenera. Njegov Monaco danas je potvrdio kako su otpustili dosadašnjeg trenera Claudija Ranierija.

- Potvrđujem da Claudio Ranieri odlazi uskoro. Odlučili smo prekinuti suradnju. Želim mu se zahvaliti na dobrom poslu koji je napravio. Nikad nije lako odvesti klub od druge lige od Lige prvaka. Ali sada vjerujemo kako smo došli u razdoblje kada trebamo novu energiju - rekao je potpredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Ranieri je na klupi Monaca bio od 2012. godine.

Kao najizgledniji kandidati za novog trenera su Jorge Jesus iz Benfice i Leonardo Jardim iz Sportinga.

>> Valdes prelazi u Monaco, Subašić dobiva veliku konkurenciju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.