SLAVKO VINČIĆ

Sudac koji se družio s Tijanom Ajfon i starletama u BiH dijelit će pravdu na polufinalu Eura

Foto: Instagram
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Tijana Ajfon
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Starlet Tijana Ajfon (Tijana Maksimovic) opened beauty salon "Coco and Ti". Starleta Tijana Ajfon (Tijana Maksimovic) otvorila salon lepote "Coco and Ti".
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Starlet Tijana Ajfon (Tijana Maksimovic) opened beauty salon "Coco and Ti".Starleta Tijana Ajfon (Tijana Maksimovic) otvorila salon lepote "Coco and Ti".
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Beograd: Tijana Ajfon i Katarina Grujić gostovale u emisiji Ami G Show
08.07.2024.
u 16:13
Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju tvrtku i bio sam na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška - rekao je svojedobno slovenski sudac
Pogledaj originalni članak

Krovna europska nogometna federacija (UEFA) odlučila je da će polufinalni dvoboj na Euru između Španjolske i Francuske u utorak od 21 sat suditi slovenski arbitar Slavko Vinčić. Također, određen je i sudac za okršaj Nizozemske i Engleske u srijedu, bit će to Nijemac Felix Zwayer. Vinčić svakako spada u klasu ponajboljih svjetskih sudaca, no nekima bi mogao biti puno poznatiji s jednog privatnog druženja organiziranog 2020. godine. Tada je uhićen u akciji "Kristal".

Slavko Vinčić, inače inženjer telekomunikacija po struci i otac dvoje djece, priveden je zajedno sa starletom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon u akciji "Kristal" policije BiH. Bio je dio "zabave" kod Bjeline gdje je policija privela 36 ooba. Prilikom pretresa pronađeno je deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancirke, nekoliko telefona i laptopa i više od 10.000 eura.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vinčić je kasnije izjavio da je na zabavu stigao na poziv prijatelja nakon poslovnoga sastanka, te da je ubrzo uvidio da je počinio veliku grešku. U njegovu je obranu stao i Vlado Šajn, čelnik slovenskih sudaca, koji je za tamošnje medije kazao da se Vinčić samo našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

- Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju tvrtku i bio sam na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška.  Sjedio sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa skupinom koja je uhićena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri. Cijeli događaj prikazan je previše dramatično. Mi nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam vidio nikakvo oružje. Sjedili smo kao društvo kad je policija, oko osam navečer, uletjela - rekao je Vinčić kasnije za slovenske medije.

Podsjetimo, srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon osuđena je u BiH početkom 2021. godine na godinu dana zatvora nakon što je priznala da je organizirala prostituciju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.