UVELA PROMJENE

Sutkinja (24) o kojoj bruji svijet zbog seks skandala ima novi posao. Napravila je životni zaokret

Foto: Instagram
Sutkinja (24) o kojoj bruji svijet zbog seks skandala ima novi posao. Napravila je životni zaokret
17.10.2024.
u 11:35
Iako je ušla u poduzetničke vode, nije odustala od sudačke karijere. Najavila je da će pokrenuti pravni postupak vezan uz navodne snimke, za koje tvrdi da su nastale uz pomoć lažne tehnologije.
Pogledaj originalni članak

Turska sutkinja Elif Karaarslan (24), koja se našla u centru skandala zbog 'vruće akcije' koju je navodno snimila s delegatom Orhanom Erdemirom (61), odlučila je nešto zaraditi na društvenim mrežama nedavno stečenom slavom. Karaarslan je privukla veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, a sada im naplaćuje tzv. ekskluzivan sadržaj.

Na svom je profilu pokrenula plaćenu pretplatu kako bi pratiteljima ponudila sadržaj koji inače ne bi mogli vidjeti. Za to, pratiteljima naplaćuje pretplatu od jednog eura mjesečno. Međutim, nije htjela otkriti što točno nudi u tom sadržaju, pretplatnici će to ipak morati vidjeti sami. 

VEZANI ČLANCI:

Iako je ušla u poduzetničke vode, nije odustala od sudačke karijere. Najavila je da će pokrenuti pravni postupak vezan uz navodne snimke, za koje tvrdi da su nastale uz pomoć lažne tehnologije. I dalje tvrdi da je nevina te je odlučna dokazati to na sudu. Od Saveza zahtijeva novčanu naknadu jer je ova situacija naštetila njezinom ugledu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
majeltomoguce
13:00 17.10.2024.

Ode i ona na Onlyfans? Prestrašno koliko danas žena odlazi tamo i prodaje svoje intimne sadržaje. To je danas postala pandemija. Nedavno ona mlada Paragvajka, prvakinja države u plivanju - dakle sportaš i to uspješan i odlazi u "mirovinu" sa 23 godine jer će zarađivati tamo slikajuči se gola? PRETUŽNO!

KU
Kujttim
11:42 17.10.2024.

Gledam fotografiju! Da li se to meni čini ili je greškom objavljena fotografija Mirte Šurjak iz mlađih dana? Ako nije, onda postoji, ovako na prvi pogled, nevjerojatna sličnost između Mirte i ove Turkinje. Pri tome moram reći da jako poštujem novinarski opus mirte Šurjak i da ovo nije seksistički komentar, već samo komentar o nevjerojatnoj fizičkoj sličnosti.