GARMISCH SUPER-G

Švicarac napravio senzaciju! U tek četvrtoj utrci karijere došao do postolja

Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
FIS Alpine Ski World Cup - Men's Giant Slalom
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
FIS Alpine Ski World Cup - Men's Downhill
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
FIS Alpine Ski World Cup - Men's Giant Slalom
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
FIS Alpine Ski World Cup - Men's Downhill Training
28.01.2024.
u 15:20
U poretku superveleslaloma Marco Odermatt ima 121 bod ispred Kriechmayra i 168 bodova više od Haasera.U ukupnom poretku Odermatt ima 1406 bodova, čak 722 više od Francuza Cypriena Sarrazina, dok je Filip Zubčić ostao 11. s 313 bodova
Pogledaj originalni članak

Marco Odermatt je ostvario svoju 33. pobjedu u Svjetskom kupu, devetu u sezoni budući da je Švicarac je u subotu slavio u drugom Super-G-u u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu.

Nezaustavljivi Švicarac slavio je s 0.30 sekundi ispred Austrijanca Raphaela Haasera i 0.61 sekundu ispred švicarskog talenta Franje von Allmena, koji je u svojoj tek četvrtoj utrci u Svjetskom kupu došao do postolja.

VEZANI ČLANCI:

VELESLALOM U SCHLADMINGU

Filip Zubčić stigao do novog sjajnog plasmana u veleslalomu. Ove sezone skija u sjajnoj formi

Filip je startao prvi u prvoj vožnji i odradio ledenu stazu u Schladmingu na razini zaključivši ju na petom mjestu, te je svoj plasman nakon drugog 'laufa' uspio i zadržati još jednom kvalitetnom i brzom vožnjom, posebice u donjem sektoru staze. Uspio je Filip zadržati i drugo mjesto u poretku veleslalomaša. Prvi je, naravno, Odermatt s maksimalnih 500 bodova, Zubčić je drugi s 286 bodova, a Kranjec treći s 226 bodova.

U poretku ove discipline Odermatt ima 121 bod ispred Kriechmayra i 168 bodova više od Haasera.U ukupnom poretku Odermatt ima 1406 bodova, čak 722 više od Francuza Cypriena Sarrazina, dok je Filip Zubčić ostao 11. s 313 bodova.

VIDEO Filip Zubčić na postolju nakon dvije godine

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.