'POSTUPAJTE BOLJE'

Teniski svijet iznenađen: Novaka napada cijelu karijeru, a sad je čvrsto uz njega

Foto: Steven Paston
Marin ?ili? slavio protiv Australca Nicka Kyrgiosa i izborio finale u Londonu
Foto: Steven Paston
Marin ?ili? slavio protiv Australca Nicka Kyrgiosa i izborio finale u Londonu
Foto: Peter Nicholls/REUTERS
REUTERS 23-08-2021 10:06 #1
07.01.2022.
u 09:49
– Način na koji trenutačno upravljamo Novakovom situacijom je loš, jako loš
Pogledaj originalni članak

Tenisač Nick Kyrgios i Novak Đoković godinama su u verbalnim sukobima, ponajprije jer kontroverzni Australac konstantno provocira, no u slučaju koji trenutačno traje stao je na stranu najboljeg tenisača svijeta.

Tako nešto iznenadilo je javnost, ali i potvrdilo da su neke stvari ipak iznad sitnih trzavica.

Foto: Peter Nicholls/REUTERS
REUTERS 23-08-2021 10:06 #1

– Gledajte, stvarno vjerujem da se nešto mora učiniti. Cijepio sam se, zbog svog zdravlja i zdravlja svoje majke, ali način na koji trenutačno upravljamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve te šale na internetu, naslove u medijima – napisao je Kyrgios na Twitteru i nastavio:

– On je jedan od najvećih, ali na kraju krajeva je čovjek. Postupajte bolje.

 

 

 

Teško je ne složiti se s tim riječima, no treba pričekati i rezimirati sve što se dogodilo kad napokon dođe svom kraju. Nije baš logično vjerovati da su Australci odlučili nekoga maltretirati niti su postupili kako su postupili bez razloga.

Ako jesu, trebali bi snositi odgovarajuće sankcije i oko toga se svakako bave 24 sata dnevno Novakovi odvjetnici.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

Avatar abakus1
abakus1
11:38 07.01.2022.

Čovjek je jasno rekao da se neće cijepiti. Dobio je vizu jer je prebolio koronu. Nije krenuo na put bezveze, nego s ODOBRENOM VIZOM. Ali se u Australiji našla hrpa korona-dupelizaca koji su odmah digli kuku i motiku na vlasti jer su Đokoviću odobrili ulazak u Autraliju bez cijepljenja (inače, još neki igrači ušli su necijepljeni, samo da se zna, i njima viza nije poništena). Nakon toga Đokoviću poništavaju vizu na aerodromu. Ovo nema veze ni sa čim osim s treniranjem poslušnosti korona-religiji. Đoković je mogao 100 puta dobiti kovid potvrdu i bez cijepljenja, samo je trebao podmazati zna se gdje i koga, ali odbio je sudjelovati u ovom cirkusu. Zato na njemu treniraju strogoću. Palac gore za Novaxa, a palac dolje za koloniju kriminalaca i robova - Australiju.

HR
hrza
11:33 07.01.2022.

Pokvarenjaci navukli ga da dodje pa ga sad ponižavaju. To je dno dna. Vidi se da su to potomci robijaša i klošara. Nole je veliki i u dobru i u zlu.

TO
tomzag
10:36 07.01.2022.

Ono što su Australci radili i rade svom narodu nema veze sa zakonima, ljudskim pravima i Ustavom te zemlje. Novonormalna distopija u punom zamahu. Čak je i Hićo gledao kako Jesse Owens pobjeđuje i čestitao mu.