OTKRIO SVOJ STAV

VIDEO Slavni Australac podrijetlom iz Hrvatske oštro stao u obranu Đokovića: Udri jače!

Australian Open: Djokovic's Visa Cancelled
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/2
06.01.2022.
u 19:07

“Sada vidite što je sve narod Australije morao trpjeti u posljednje dvije godine. Nosi masku – nemoj nositi masku. Cijepi se, ali nemoj tim cjepivom. Idi na PCR test ili ipak RAT test. Otvori granice, zatvori granice”, napisao je Bogut na društvenim mrežama

Andrew Bogut, jedna od najvećih zvijezda u povijesti australske košarke i nekadašnja NBA zvijezda jedan je od najglasnijih Australaca kada je u pitanju kritika tamošnjih vlasti i načina kako se bore protiv koronavirusa, a poseban gnjev je u njemu probudio slučaj Novaka Đokovića.

“Sada vidite što je sve narod Australije morao trpjeti u posljednje dvije godine. Nosi masku – nemoj nositi masku. Cijepi se, ali nemoj tim cjepivom. Idi na PCR test ili ipak RAT test. Otvori granice, zatvori granice”, napisao je Bogut na društvenim mrežama.

Inače, Andrew je podrijetlom iz Hrvatske, što je uvijek s ponosom isticao, a odmah je stao u obranu Novaka i na ciničan način pokazao kako se tamošnje vlasti, po njegovom mišljenju, odnose prema Novaku.

"Udri jače", komentirao je Bogut video u kojemu srpski navijači plešu kolo ispred hotela u kojem je Đoković dok čeka konačno rješenje o deportaciji. 

Bogut je rođen u Melbourneu u obitelji hrvatskih imigranata. Majka Anica je rodom iz Šišljavića, sela pokraj Karlovca, a otac Mišo iz Osijeka. Njegovi roditelji upoznali su se kao tinejdžeri sasvim slučajno u Australiji gdje su kao djeca preselili s roditeljima. Poznato je da Andrew svake godine nekoliko mjeseci provede na odmoru u Hrvatskoj, a jednom je izjavio kako će u igračkoj mirovini sigurno živjeti na relaciji Australija - Hrvatska. Njegova obitelj s majčine strane živi u Zagrebu, u četvrti Dubrava, a tijekom karijere Bogut je kupio i apartmane u Novalji na otoku Pagu gdje se često pripremao za novu sezonu u obližnjoj dvorani.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar uputnik
uputnik
06:47 10.01.2022.

Ja pomislio na vašeg Vasiljkovića.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:45 06.01.2022.

Zaboravili ste prevesti zadnju rečenicu iz njegovog statusa a ta je najbolja i najpreciznija i najtočnija.

Avatar comparator
comparator
22:08 06.01.2022.

Snažno me boli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije