Jasna poruka

Torcida bojkotira derbi protiv Dinama?

Foto: 'Nino Strmotic/Vecernji list'
Torcida bojkotira derbi protiv Dinama?
27.10.2009.
u 17:13
Postoji, doznajemo, velika mogućnost da Hajduk u subotu dočeka Dinamo pred praznim sjeverom! Torcida još nije zauzela službeni stav, no sudeći prema mišljenjima koja navijači izražavaju po forumima, postoji mogućnost da bojkotiraju derbi.
Pogledaj originalni članak

Uz to, već je počeo kružiti SMS kojim se navijači pozivaju da ne dođu na utakmicu.

Žele tako prosvjedovati protiv loših igara Hajduka, no još više protiv nedovoljnog zalaganja prvotimaca koji, mišljenje je mnogih, sramote bijeli dres i Hajdukovo ime.

Neće se vodstvo kluba navijača tek tako odlučiti na taj potez, ipak Torcidina pjesma Hajduku poručuje da ga nikada neće napustiti. No prevlada li mišljenje da navijači trebaju bojkotirati susret, dogodit će se to prvi put u povijesti.

Službeni stav vodstvo Torcide zauzet će danas ili sutra te o svemu obavijestiti javnost i navijače. Moglo bi se tako dogoditi da Dinamo na Poljudu subotnji derbi odigra kao na domaćem terenu, uz glasnu podršku svojih Bad Blue Boysa.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jopibk90
18:46 27.10.2009.

Neka i treba......Nije njima stalo do igre samo da pare obrnu