ZBOG CIJENA KARATA

Torcida poručila Splitu: Nismo mi tuneli da nas farbate

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Torcida poručila Splitu: Nismo mi tuneli da nas farbate
02.05.2013.
u 21:01
"Pokažimo im da ovaj grad zna samo za jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad voli samo jedan klub, a to je Hajduk", stoji u priopćenju Torcide.
Pogledaj originalni članak

Split i Hajduk ovaj će vikend igrati važnu utakmicu u borbi za Europu, a kao i obično uoči gradskog derbija tenzije rastu. RNK Split je odredio da će cijene karata za sve tribine biti 80 kuna što u Torcidi smatraju prevelikim iznosom. Poslali su stoga priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

\"Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da nam se u što većem broju pridruže u bojkotu nogometne utakmice Splita i Hajduka, te da NE kupe kartu za ovu utakmicu.

Ne dopustimo da neke osobe svoje frustracije, narušenu psihu, želju za novcem i komplekse manje vrijednosti liječe povećanjem cijene ulaznica za navijače Hajduka. Ne dozvolimo da našu ljubav prema Hajduku iskoriste za punjenje svojih džepova. Dužnost je svakog navijača da se bori protiv modernog nogometa, nepravde i osoba koje sumnjivo zarađenim novcem kupuju svoj autoritet i društveni položaj. Svake godine, na sve moguće načine nastoje smanjiti podršku koju Hajduk ima kad igra u Parku mladeži ne skrivajući pri tome svoju mržnju prema Hajduku. Međutim, u tome neće uspjeti.

Podrška našem Hajduku neće ni ovaj put izostati i zato Vas pozivamo da nam se pridružite u navijanju izvan stadiona. Pokažimo im da ovaj grad zna samo za jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad voli samo jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad ima samo jedne navijače, a to smo mi.

Nismo vam mi tuneli, da nas farbate više puta\", stoji u priopćenju Torcide.

>> Tudor potpisao s Hajdukom do ljeta 2014. godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.