SLUŽBENO

Trener PSG-a potvrdio da Messi odlazi: 'Imao sam privilegiju trenirati najboljeg nogometaša ikada'

Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS
Trener PSG-a potvrdio da Messi odlazi: 'Imao sam privilegiju trenirati najboljeg nogometaša ikada'
01.06.2023.
u 13:53
Britanski dnevnik Daily Mail javlja prijelomne vijesti o tome da Lionel Messi napušta Park prinčeva
Pogledaj originalni članak

Menadžer PSG-a Christophe Galtier potvrdio je da će Lionel Messi napustiti klub na kraju sezone, prenosi britanski Daily Mail.  U današnjoj izjavi Galtier je rekao: 'Imao sam privilegiju trenirati najboljeg igrača u povijesti nogometa. Bit će to Leova posljednja utakmica na Parku prinčeva protiv Clermonta'. 

Pariški velikan će u subotu navečer ugostiti Clermont u posljednjoj utakmici domaće sezone u kojoj su osvojili novi naslov pobjednika Ligue 1. Budućnost pobjednika svjetskog prvenstva u Kataru bila je vruća tema u nogometnom svijetu posljednje vrijeme, a njegov skori odlazak iz PSG-a donio je brojne upitnike. Svi se pitaju gdje će karijeru nastaviti argentinski čarobnjak, a nekoliko je mogućih opcija...

Pojavile su se informacije da bi Inter Miami čiji je vlasnik David Beckham mogao biti idući klub, bivša momčad Barcelona i saudijski Al-Hilal mogli biti takošer opcije za Argentinca. 

VEZANI ČLANCI:

Također, izašla je vijest kako klub iz Saudijske Arabije nudi 1.2 milijarde eura Messiju da dođe igrati na Bliski istok. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.