KLJUČNI SUSRET

Trener Rijeke: Ne bojimo se Olimpije, idemo izboriti Konferencijsku ligu

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
Rijeka je na Opus Areni pobijedila Osijek sa 2-0
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Radomir Đalović održao konferenciju za medije
28.08.2024.
u 12:01
Rijeka nakon HNL pobjede protiv Osijeka ide u Sloveniju, gdje je u četvrtak čeka uzvrat play-offa KL-a protiv Olimpije, koji je u prvom susretu završio 1:1
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Rijeke ovog četvrtka gostuju kod ljubljanske Olimpije u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige (19 sati). Susret na Rujevici završio je 1:1 pa će ova utakmica biti odlučujuća.

Momci Radomira Đalovića napunili su se samopouzdanjem nakon 2:0 prvenstvene pobjede nad Osijekom na Opus Areni pa trener mirnije putuje u Sloveniju.

– Nakon Osijeka radili smo samo regeneraciju. Nekoliko puta pogledali smo domaću utakmicu protiv Olimpije, mislim da neće biti nekih iznenađenja. Spremit ćemo se kako bismo mogli dati sve od sebe, biti maksimalno koncentrirani i kako bismo se plasirali u grupnu fazu Konferencijske lige – kaže Đalović pa dodaje:

– Gledajući njihove utakmice protiv Celja i dvije europske, vidjeli smo da na domaćem terenu igraju agresivnije i malo više napadački. Drukčiji su, ali bit ćemo i mi drukčiji. Ne bojimo se gostovanja, bilo je i jačih protivnika, a bit će i puno naših navijača. Ova mi utakmica znači i previše. Želim da moji igrači naprave taj iskorak, da izbore Konferencijsku ligu i da igraju utakmice protiv velikih klubova kako bi na najvećoj sceni još jednom pokazali svoju kvalitetu – zaključio je Đalović. 

 
 
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.