Radomir Đalović

Trener Rijeke nakon nove pobjede: 'U Sloveniji ćemo ići još jače i ući u Konferencijsku ligu'

Rijeka je na Opus Areni pobijedila Osijek sa 2-0
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/3
25.08.2024.
u 23:59

Rijeka je pred 7014 gledatelja na Opus Areni nastavila svoj ligaški učinak bez poraza, dok je Osijek nastavio svoj iznimno loš niz upisavši već šestu uzastopnu utakmicu bez pobjede te šestu uzastopnu utakmicu u kojoj su primili pogodak.

Nogometaši Rijeke su prilično rutinirano između dva europska dvoboja play-offa Konferencijske lige upisali 2:0 pobjedu na gostovanju kod Osijeka u derbiju četvrtog kola HNL-a. Rijeka je tako pred 7014 gledatelja na Opus Areni nastavila svoj ligaški učinak bez poraza, dok je Osijek nastavio svoj iznimno loš niz upisavši već šestu uzastopnu utakmicu bez pobjede te šestu uzastopnu utakmicu u kojoj su primili pogodak.

Trener Rijeke, Radomir Đalović, zadovoljan je svojom predstavom svoje momčadi. "Mislim da je pobjeda zaslužena, skidam kapu momcima koji su pokazali kako se bori za Rijeku. Nismo pobijedili od 2018. u Osijeku i zbog toga je pobjeda još veća. S Radeljićem imam poseban odnos jer je izuzetno kvalitetan igrač i prozivao sam ga da je vrijeme da postigne gol. I prije utakmice sam mu to naglašavao", rekao je Đalović.

Dvoboj u Slavoniji izgledao je kao da su gosti iz Rijeke igrali koliko im je trebalo uoči iznimno važnog europskog gostovanja protiv ljubljanske Olimpije nakon 1:1 u Rijeci. Teškog rasporeda svjestan je bio i Đalović. "Morali smo voditi računa o utakmici u četvrtak. Težak je ritam, svi su mladi i mogu trčati koliko treba. Napravili smo tri promjene u 55. minuti koje su se pokazale kao jackpot", dodao je Đalović, koji je tada uveo Rukavinu, Bogojevića i Majstorovića.

Rijeku sada čeka uzvratna utakmica doigravanja s Olimpijom u gostima. "Ta utakmica mi izuzetno puno znači, ali nisam bitan ja. Bitni su igrači, koji su pokazali koliko im znači klub i grad Rijeka. Izdignuli su se iz utakmice s Olimpijom, koja je završila 1-1, a imali smo puno prilika. Naši navijači mogu očekivati da će igrači ići još jače nego danas i učinit će sve da se plasiraju u Konferencijsku ligu",  zaključio je.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Rijeka je na Opus Areni pobijedila Osijek sa 2-0
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije