Pomogao Hajduku

Trener Zadra Milin priznao da mu se sudac na poluvremenu ispričao

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Trener Zadra Milin priznao da mu se sudac na poluvremenu ispričao
17.08.2014.
u 10:14
- Čestitam Hajduku, želim im da tako nastave igrati i u Europi, da što bolje prezentiraju hrvatski nogomet. Iako smo visoko poraženi, nemam što zamjeriti svojim igračima
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Zadra sinoć su doživjeli debakl na Poljudu, od Hajduka su primili šest pogodaka. Ipak, njihov trener Ferdo Milin nije bio potpuno nezadovoljan nakon susreta.

- Čestitam Hajduku, želim im da tako nastave igrati i u Europi, da što bolje prezentiraju hrvatski nogomet. Iako smo visoko poraženi, nemam što zamjeriti svojim igračima, pridržavali smo se taktičkih stvari, odigrali smo 70-80 posto dobru utakmicu, rekao je Milin.

No, ono što će obilježiti ovu utakmicu su i sudačke pogreške, zbog kojih će se povlačiti repovi još neko vrijeme. Prva tri pogotka Hajduka postignuta su iz sumnjivih situacija.

- Ne bih komentirao suđenje, ostavio bih to mjerodavnima, rekao je Milin, ali je nakon konferencije ipak otkrio kako mu se sudac Frković na poluvremenu ispričao zbog prva tri gola.

>>Navijači čekali Artema Milevskog i njegov debi, a dočekali su Hajduk!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

ST
stefj
10:43 17.08.2014.

He, he, da je ovako suđeno za Dinamo, već bi novine bile pune članaka i komentara. Ali za Hajduk je to normalno, da im se malo pomogne da stanu na noge...

DH
dalibor.hren
12:20 17.08.2014.

Zašto se sad ne javi predsjednik Brbić? Zašto sad ne brblja o pomoći? Samo prva tri gola? Sitnica!!!

AN
Android
10:36 17.08.2014.

" sudac Frković na poluvremenu ispričao zbog prva tri gola." - SRAMOTA!