NOGOMET 1. HNL

Trojica su sigurni

08.11.2003.
u 00:00
Hajduku i Slavenu bar bod u gostima, Zadar favorit, ali...
Pogledaj originalni članak

Ivan Bedi uveo je Slaven Belupo među prvoligaše (1997. godine), da bi se u klub ponovo vratio uoči prošlog proljetnog prvenstva. Njegovim dolaskom koprivnički prvoligaš započeo je pomlađivati momčad, uz nastojanje da se uvrsti u prvu polovicu ljestvice, te igra u ligi za prvaka. U dosadašnjem dijelu prvenstva Koprivničanci su "kratki" za nekoliko bodova i uoči gostovanja kod Cibalije nalaze se na sedmome mjestu.

- Naša se momčad tek stvara, u najboljem sastavu igraju petorica dvadesetogodišnjaka i mislim da smo na dobrom putu. Nažalost, na nekim utakmicama, namjerno ili nenamjerno, oštećeni smo sudačkim odlukama, tako da nam nedostaju najmanje četiri boda. Da nije bilo sudačkih previda na našu štetu, siguran sam da bismo zajedno s Kamenom Ingradom držali treće mjesto. Samo Dinamo i Hajduk odskaču kvalitetom, dok smo svi mi ostali vrlo izjednačeni. I u ovom kolu bit će vjerojatno iznenađenja - rekao je Ivan Bedi i prognozirao ishode 14. kola.

Zadar - Marsonia 1X

Na zadarskom travnjaku nije lako igrati, jer se domaći nogometaši na njemu dobro snalaze i opasni su za svakog suparnika. Osjetili su to i jači klubovi od Marsonije i mislim da je Zadar favorit u toj utakmici, ali Brođani mogu do boda.

Varteks - Osijek 1

Obje su momčadi kvalitetne, ali Varteks je jači i sigurno neće dopustiti neugodnost na svom stadionu. Svaki drugi rezultat osim pobjede "krojača" bio bi veliko iznenađenje. Ćiro neće propustiti priliku da prvi put otkako je na klupi Varteksa osvoji tri boda.

Kamen Ingrad - Zagreb 1

Veličani su kvalitetna momčad, imaju kontinuitet i mislim da neće dopustiti iznenađenje. Iako je Zagreb u prošlom kolu pobijedio, mislim da nema izgleda s Kamenom Ingradom na njegovu stadionu.

Dinamo - Rijeka 1

Riječani su uvijek neugodni za Dinamo, ali plavi više nemaju pravo ni na kakve propuste, žele li biti bolji u utrci s Hajdukom. Nije dvojbeno da će pobjeda pripasti Zagrepčanima, koji priliku u Maksimiru neće propustiti.

Inker - Hajduk 2X

Iako je Hajduk igrao tešku utakmicu s Romom u Kupu Uefe, sigurno neće zastati u Zaprešiću. Splićani su uz Dinamo naša najbolja momčad i neće propustiti priliku za osvajanje bodova. Uspjeh za Inker bio bi i neodlučeni rezultat.

Cibalia - Slaven Belupo 2X

Slaven Belupo u svakoj utakmici igra na pobjedu, pa će tako biti i u Vinkovcima. Iako će igrati oslabljen, uz borbenost i zalaganje može postići uspjeh. Vjerujem da Slaven neće izgubiti i da će se nepobijeđen vratiti s gostovanja.

Mirko KVAKARIĆ

Pogledajte na vecernji.hr