Odlazi iz Splita?

Tudor napušta Hajduk i preuzima Volpijev klub u 2. talijanskoj ligi?!

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tudor napušta Hajduk i preuzima Volpijev klub u 2. talijanskoj ligi?!
13.06.2014.
u 15:16
Damir Mišković predsjednik je Upravnog odbora Rijeke i član Upravnog odbora talijanskog kluba
Pogledaj originalni članak

Igor Tudor najozbiljniji je kandidat za preuzimanje talijanske Spezije. Kako pišu mediji u Italiji, dosadašnji trener Hajduka trebao bi preuzeti klub u vlasništvu Volpijeve fondacije Social Sport.

Tudora je za to mjesto preporučio Juventus, njegov bivši klub. On je sa svima u torinskom klubu ostao u dobrim odnosima, a posebno s trenerom Antonijom Conteom i zato su ga preporučili Volpiju. Tudor bi tako na neki način bio i bliski suradnik Rijeci koja je također potpomognuta Volpijevim novcem, a i  Damir Mišković predsjednik je Upravnog odbora Rijeke i član Upravnog odbora talijanskog kluba. Uz to, Rijeka u Speziji ima nekoliko igrača na posudbi.

Spezia se natječe u talijanskoj Serie B, a ove sezone završila je na osmom mjestu. Ako se taj transfer doista i dogodi, Hajduk bi ostao bez trenera u vrlo nezgodnoj situaciji, u trenutku kad su u tijeku pripreme za novu sezonu.

>>Ovo su pojačanja koja Hajduk želi dovesti za Europsku ligu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar petrolio
petrolio
15:36 13.06.2014.

to će mu biti vrhunac trenerske karijere ;-)

MA
magnum2013
13:35 16.06.2014.

Gdje su nam sada oni silni što žive vječno i koji su nam prodavali patke o ljubavi Tudora i bile svetinje. Prihvatio je Hajduk jer drugi nitko nije pitao za njega, a sad je eto o druga liga vrh vrhova za Tudora. Nema para nema ljubavi! Sad smo znatiželjni tko će biti slijedeći. Što se može: KRIV MAMIĆ!