Lukaku:

U Italiju sam zaljubljen, u Chelseaju nezadovoljan

Foto: John Sibley/REUTERS
U Italiju sam zaljubljen, u Chelseaju nezadovoljan
31.12.2021.
u 15:30
„Uvijek sam govorio da volim Inter i volio bih u karijeri ponovno zaigrati za taj klub. Uistinu se tome nadam jer sam se zaljubio u Italiju.
Pogledaj originalni članak

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku naglasio je u razgovoru za Sky Sport kako nije previše oduševljen situacijom kakva je trenutačno u njegovom Chelseaju.

„Nisam uvijek zadovoljan situacijom. Nisam uvijek zadovoljan formacijom i kako igramo, ali tu je naš trener Tuchel da određuje takve stvari. Potpuno sam fizički spreman i dobro se osjećam, a moram obavljati posao koji mi je namijenjen“, rekao je robusni napadač čije su brojke ipak bitno pale nakon što je milanski Inter zamijenio aktualnim pobjednikom Lige prvaka.

U trinaest prvenstvenih utakmica Lukaku je postigao pet golova, dok je u Ligi prvaka dodao dva. Treba naglasiti kako je tijekom ove sezone Lukaku izbivao s travnjaka zbog ozljede skočnog zgloba, a bio je i pozitivan na koronavirus.

U razgovoru se vratio i na svoj prethodni klub Inter te je o njemu rekao.

„Uvijek sam govorio da volim Inter i volio bih u karijeri ponovno zaigrati za taj klub. Uistinu se tome nadam jer sam se zaljubio u Italiju.

Navijače Intera također volim i želim im se ispričati ako je nespretno izgledao moj odlazak iz Milana“, rekao je Lukaku koji je u šampionskoj sezoni Intera za klub postigao 24 pogotka uz čak deset asistencija.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
roland
17:57 31.12.2021.

Lukaku za sada može kako hoće! Negdje će se uklopiti, negdje neće, ali to je fantastičan igrač.