MOĆNA MOMČAD

Ugledni medij sklopio modernu Jugoslaviju, Modrić je kapetan: 'Je li ovo ekipa za svjetsku titulu?'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ugledni medij sklopio modernu Jugoslaviju, Modrić je kapetan: 'Je li ovo ekipa za svjetsku titulu?'
13.02.2023.
u 10:35
Zanimljivu momčad sklopio je Daily Mail za koju smatraju kako bi bila konkurentna za titulu svjetskog prvaka
Pogledaj originalni članak

Britanske novine Daily Mail sastavile su momčad od najboljih 11 nogometaša na ovim prostorima, a četvorica vatrenih dobili su svoje mjesto u redizajniranoj postavi za koju se Englezi pitaju je li ovo sastav za osvajanje svjetskog prvenstva. Joško Gvardiol, Mateo Kovačić, Luka Modrić i Ivan Perišić uvršteni su u formaciju 3-4-1-2, a za kapetana su postavili Luku Modrića. 

- Balkanska genijalnost. Realova legenda Modrić, vrlo traženi stoper Joško Gvardiol i najbolji vratar Jan Oblak dolaze iz iste regije. Bi li moderna Jugoslavija bila svjetski prvak? - stoji u naslovu Daily Maila.

Virtualni sastav bivše države izgleda ovako: Oblak - Savić, Gvardiol, Milenković - Tadić, Modrić, Kovačić, Perišić - Milinković - Savić - Vlahović, Džeko. 

Dakle,  ubačena su i četiri reprezentativca Srbije te po jedan igrača iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

RA
Raff2
11:48 13.02.2023.

Heb... vas juga...dajte prestanite s tom propalom tvorevinom. Ako HR repka na dva uzastopna SP osvoji srebro i broncu šta će nam drugi điđaši.

Avatar SileZla
SileZla
12:58 13.02.2023.

Radi se o oslabljenoj hrvatskoj reprezentaciji. VL je dosljedan u prenošenju tekstova u kojima se spominje jugoslavija. Valjda ujutro kad dođu na posao u uguglaju taj povijesni pojam i onda nam serviraju porciju jugo-vijesti.

DM
drazen.muhvic
11:14 13.02.2023.

Ne! To je ekipa za ispadanje u prvom grupnom krugu natjecanja (ako bi se uopće kvalificirala). Sa toliko luzera u sastavu ni ne može bolje proći...