DAILY MAIL

Engleski prvoligaš nudi bogatstvo hrvatskom treneru: Bivši vatreni blizu potpisa ugovora karijere?

ITA, Coppa Italia, ACF Fiorentina vs Torino FC
EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone
13.02.2023.
u 08:34

Na pomolu je prelazak Hrvata u najjaču nogometnu ligu na svijetu

Southampton skreće pozornost na trenera Torina Ivana Jurića jer je Nathan Jones dobio otkaz nakon samo 14 utakmica na čelu kluba. Ali mogao bi dovesti i bivšeg menadžera Leedsa Jesseja Marscha u pokušaju da izbjegne pad u drugu ligu, piše engleski medij Daily Mail. 

Southampton je na dnu tablice Premiershipa, četiri boda od sigurne zone i spreman je platiti veću odštetu kako bi doveo kvalitetnog menadžera koji bi ih spasio od potonuća u Championship. Jurić vrlo dobro kotira u tom izboru, ali je pitanje želi li prihvatiti se teškog posla ili sanjati u Torinu o plasmanu u europsko natjecanje.

 

 

Hrvati Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu najbolje prihvatili ideje Nathana Jonesa pa su završili u B momčadi, dolaskom Jurića mogli bi se preporoditi i opet zaigrati dobar nogomet. Jurić je još u prosincu odbio odlazak na Otok, ali Southampton je sada u još nezavidnijoj situaciji i spreman je hrvatskom treneru ponuditi još veći iznos od onog koji mu je nudio prošle godine. 

Šuška se da je taj iznos bio vrlo visok, a Jurić bi nakon potpisa za "svece" mogao napraviti potez karijere, ali mnogo je ovdje upitnika...

Standings provided by Sofascore

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mrIvan
mrIvan
21:28 13.02.2023.

S'ton je sigurno sređeniji klub od Torina. Sjajan potez bi napravio da se oproba u Engleskoj...

T2
Tomo_20
18:20 13.02.2023.

Kud ce u krs od kluba majko mila!!!

LA
lajh1985
12:02 13.02.2023.

znaci ni Torino ne zeli Vlasica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije