EUROPSKA LIGA

Uspjesi se nisu mogli ignorirati, HRT nam omogućava tri izravna prijenosa

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Uspjesi se nisu mogli ignorirati, HRT nam omogućava tri izravna prijenosa
20.08.2014.
u 17:00
Srećom po HRT, Hajduk igra danas u 18:00 sati zbog (ne)prilika u Ukrajini pa će se time izbjeći određene neugodnosti.
Pogledaj originalni članak

Veliki uspjeh hrvatskih klubova u Europi izazvao je i velik interes, što nije ni mogao ignorirati ni HRT pa omogućava tri izravna prijenosa i jednu kraću reportažu. Ispaštat će, prema očekivanjima, RNK Split.

Srećom po HRT, Hajduk igra danas u 18:00 sati zbog (ne)prilika u Ukrajini pa će se time izbjeći određene neugodnosti koje bi nastale da sva četiri kluba igraju isti dan - u četvrtak. Stoga ćemo imati prilike pratiti Petrolul i Dinamo u izravnom prijenosu (19:15h) te Rijeku i Sheriff (21:15h). Split koji igra u 20:30 sati će pak biti prikazan u reportaži od deset minuta nakon utakmice na Kantridi.

Sljedeći će tjedan biti mnogo više problema za HRT, ali ukoliko Rijeka sutra riješi pitanje prolaska moći će bezbrižno prenositi i Hajduk i Dinamo jer utakmica u Splitu igrat će se u 19 sati, a na Maksimiru u 21 sat. Rijeka je također u 19 sati, a Split ponovno u 20:30 sati.

>> Bruno Kovačević izravno u eteru objašnjavao zašto HRT ne prenosi Hajdukovu utakmicu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samodinamo
18:16 20.08.2014.

postoji i HRT 3 i HRT 4 na kojima se moze prenositi RNK SPlit

MA
majusko
18:26 20.08.2014.

HRT je sada na razini OTVa 90-tih. Pa imaju 4 programa a i sto prenose ne prenose u HD kvaliteti. Voditelji spavaju na utakmicama.