NA PUTU DO KARLOVCA

Rukometaši vlastitim rukama izvlačili vozača iz kamiona! Zbog prometne nesreće odgođena utakmica

Foto: RK Spačva
Rukometaši vlastitim rukama izvlačili vozača iz kamiona! Zbog prometne nesreće odgođena utakmica
19.10.2024.
u 20:02
Utakmica je odgođena zbog nepredvidivih okolnosti, a informacija o njenom održavanju i dalje nema. Iduća utakmica na rasporedu za rukometaše Spačve je ona protiv Čakovca, također na gostovanju, 26. listopada u 17.00 sati
Pogledaj originalni članak

U subotu se u 17.00 sati trebala održati prvoligaška rukometna utakmica između RK Karlovca i RK Bjelin Spačve iz Vinkovaca, no odgođena je zbog prometne nesreće u kojoj su sudjelovali igrači momčadi s istoka Slavonije. Momčad je uspjela izbjeći izravno sudjelovanje u prometnoj nesreći, no njeni su igrači pritekli u pomoć unesrećenima.

"Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške prometne nesreće koju smo i sami za dlaku izbjegli nismo na vrijeme uspjeli doći do Karlovca", napisali su iz kluba na službenim Facebook stranicama pa opisali što se dogodilo pri putovanju na gostovanje:

"Na otprilike pola puta do Karlovca svjedočili smo prevrnuću kamiona direktno ispred nas. Odmah po nesreći naši dečki su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo te ga izvući iz kamiona pri čemu su i sami dobili ozljede na ruci od krhotina stakla. Uz to smo vozaču pružili i prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo uspjeli na vrijeme doći."

Utakmica je odgođena zbog ovih nepredvidivih okolnosti, a informacija o njenom održavanju i dalje nema. Iduća utakmica na rasporedu za rukometaše Spačve je ona protiv Čakovca, također na gostovanju, 26. listopada u 17.00 sati. Spačva je trenutačno na četvrtome mjestu grupe B sa šest bodova. U šest odigranih utakmica upisali su tri pobjede i tri poraza. Karlovac je sedmi s dva boda i jednom pobjedom u pet utakmica, a vodeći na ljestvici je Nexe s 10 bodova i pet pobjeda u pet utakmica.

VIDEO Potres u Realu zbog Modrića: Ancelotti se sukobio sa sinom oko Luke, evo zašto je nastao raskol

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mikimouse12
00:08 20.10.2024.

Sto je to neka vijest? Kad normalni ljudi izvlace covjeka vlastitim rukama nema nista o tome. Po cemu su ovi drugaciji?