PROMETNA U TINJU

Muškarac poginuo u teškoj nesreći kod Zadra: Udario u prometni znak, prevrnuo se pa sletio u kanal

Visočane: Požar na Benkovačkoj cesti gase vatrogasci i kanader
Sime Zelic/PIXSELL
19.10.2024.
u 09:29

Zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći 73-godišnji vozač je preminuo na mjestu događaja.

Jučer, oko 17:45 u Tinju, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 73-godišnji hrvatski državljanin. Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 73-godišnji vozač, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka, lokalnom cestom 63119 te zbog nepropisnog kretanja izvan sredine svoje kolničke trake, gubi kontrolu nad vozilom kojim silazi izvan kolnika i udara u prometni znak, a potom uslijed nekontroliranog kretanja, vozilo se prevrće i slijeće u kanal oborinskih voda. 

Zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći vozač je preminuo na mjestu događaja. Nad tijelom preminulog muškarca bit će provedena obdukcija. - Policija je o prometnoj nesreći obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Zadru. Navedena dionica ceste je za vrijeme provođenja očevida bila zatvorena za sav promet te se od 18:05 do 21 sat promet odvijao obilaznim pravcima - istakli su iz zadarske policije.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Masovni kolaps na Kubi: Cijela zemlja završila je u mraku, 10 milijuna ljudi ostalo bez struje

Visočane: Požar na Benkovačkoj cesti gase vatrogasci i kanader
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije