U zrakoplovu za Dohu

Uvijek ozbiljan! Mandžo ponovno na meti šaljivog Patricea Evre

Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
22.12.2016.
u 09:09
Francuz je nedavno imitirao Mandžukića rekavši kako na gotovo sve reagira riječima 'no good'. Zezenacija je dobila nastavak u zrakoplovu za Dohu gdje će Juventus igrati protiv Milana finale talijanskog Superkupa. U društvu je bio i Sami Khedira
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić ponovno je bio na meti šaljivog Patricea Evre. Francuz je nedavno imitirao Mandžukića rekavši kako na gotovo sve reagira riječima "no good".

Zezancija je dobila nastavak u zrakoplovu za Dohu gdje će Juventus igrati protiv Milana finale talijanskog Superkupa. U društvu je bio i Sami Khedira.

 

– Pozdrav, idemo u Dohu igrati Superkup. Sa mnom su Big Sam i Mister No Good. Vidite, svaki put je "no good". Ali Mario, ja znam da ti voliš ovu igru. Reci obožavateljima da voliš ovu igru. Molim te, reci obožavateljima da voliš ovu igru, oni te vole – rekao je Evra, a Mandžo je odgovorio:

– Naravno da volim ovu igru. Ali, "no good".

– Ha, ha, ha... On je najbolji, on je broj jedan – prisnažili su Evra i Khedira.

>>Urnebesno: Pogledajte kako Patrice Evra imitira vječno namrgođenog Marija Mandžukića

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
debelaberta
09:40 22.12.2016.

ovo je vijest od jučer, a stavljanje stare vijesti kao udarne na naslovnicu je odraz stanja u vašem listu, bliži vam se skora propast, više vas nitko ne čita jer svi znaju da provodite velikosrpsku politiku.