Financijski problemi

Vaterpolisti Srbije morali podići kredit da dođu u Zagreb

Foto: AFP
Vaterpolisti Srbije morali podići kredit da dođu u Zagreb
23.08.2010.
u 16:35
Reprezentacija Srbije uoči odlaska na vaterpolski EP u Zagrebu našla se u financijskim problemima.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vaterpolskog saveza Srbije Velibor Sovrović ističe da ozračje u momčadi nikad nije bilo bolje, a novca nikad manje. U savezu su imali probleme u organizaciji priprema, pa su morali podići kredit za troškove u Zagrebu.

Proračun Vaterpolskog saveza Srbije je 1,6 milijuna eura, a novac je već gotovo potrošen. Troškovi odlaska na EP iznose oko 450 tisuća eura.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
18:04 23.08.2010.

Nadam se da su uzeli dovoljno veliki kredit i da ce im biti dovoljno i za povratnu kartu.

NO
Novak
20:42 23.08.2010.

Ovo je klasičan primer pogrešnog vrednovanja uspeha sportista!Vaterpolo je u Srbiji najtrofejniji sport, a nemaju od države za troškove učešća na EP košarka je drugi po uspešnosti , i oni su jedva iskukali za prvenstvo u Turskoj,mada nisu igračima isplatili premije za prošlo prvenstvo u Poljskoj kao ni zarade službenicima u savezu već skoro osam meseci!Zato se FSS rasipa i plaća selektora Radomira Antića 100.000 eura mesečno kao da je Murinjo!A na SP izgubio i od Gane i od Australije!Pre deset dana je izgubio i od Grčke u sred Beograda!FSS gradi megalomanski trenažni centar koji će koštati preko desetak miliona dolara!Ali zato Crnogorci kod kojih je vaterpolo takođe sport broj jedan ulažu u njega najviše para i imaju takoreći najbolje svetske igrače u svojim klubovima!!!A od vaterpolista Srbije se podrazumeva osvajanje prvog mesta i onda se ekipa na čelu sa manekenom Tadićem pojavi na balkonu skupštine i slika kao da su oni osvojili tu pobedu! Jad i beda , i nije mi jasno kako ti momci uopšte imaju motiva da igraju kad im barabe ne daju ni za učešće na EP a kamoli za premije koje sigurno neće dobiti!!!Žao mi je tih divnih momaka koji više od pola nemaju rešene ugovore za sledeću sezonu a toliko ulažu i bore se za pitam se koga?

ČI
Čiko121
09:37 24.08.2010.

E, tako ti je to u sportu, pardon politici. Ja ti živim u gradu gdje postoje rukometni i odbojkaški klub- prvoligaši (rukometaši 3. u premijer ligi, odbojkaši igrali play off), ali postoji i nogometni klub koji je ove sezone zasluženo preselio u treću ligu. E, sada vi ragi čitatelji sami zaključite u kojem od navedenih igraju profesionalci za velike plaće, a u kojima se krpa kaj s kajem! O drugim sporotovima ne vrijedi trošiti riječi.