IGROKAZ U SVLAČIONICI

Vatreni prolazio kroz dramu u svlačionici. Prvo su zaključani, a onda je krenulo ludilo

Foto: MURAD SEZER/REUTERS
Super Lig - Galatasaray v Fenerbahce
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
Super Lig - Fenerbahce v Galatasaray
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
Super Lig - Fenerbahce v Galatasaray
24.09.2024.
u 19:30
Turski novinar preniso je Mourinhove riječi: "Došao sam ovdje jer želim postati prvak. Ne zanimaju me ničije suze. Ako se ponovno dogodi ovakva utakmica, odlazim”
Pogledaj originalni članak

Fenerbahče Dominika Livakovića poraženo je u derbiju turske lige 3-1 protiv lidera Galatasaraya. Hrvatski reprezentativac je tako prvi put ove sezone primio tri gola u ligi, a trenutno stopostotni Galatasaray je svom rivalu pobjegao na pet bodova.

Turski novinar Sercan Hamzaoglu objavio je na X-u da je inače smireni trener Fenera Jose Mourinho (61) podivljao nakon poraza i pokazivao igračima greške koje su napravili. Hamzaoglu je opisao što je govorio jedan od najvećih trenera u povijesti nogometa:

“Jose Mourinho okupio je cijelu momčad i zaključao svlačionicu. Vikao je i objašnjavao pogreške na velikom ekranu, a potom im je svima rekao: ‘Došao sam ovdje jer želim postati prvak. Ne zanimaju me ničije suze. Ako se ponovno dogodi ovakva utakmica, odlazim”. Hamzaoglu je prenio i što je Portugalac još rekao:

"U Fenerbahče sam došao osvajati trofeje. Ne zanimaju me ničije godine, ime ili plaća. Nisam došao ovdje trpjeti bilo čije hirove. Svi će se primiti posla i ponovno ćemo stati na noge”.

Mourinho je kroz svoju trenersku karijeru navikao na uspjehe, pogotovo zbog četiri europska trofeja. Osvajao je Ligu prvaka s Portom i Interom, Europsku ligu s Manchester Unitedom te Konferencijsku ligu s Romom. Trenutno je jedini trener koji je osvajao trofeje na tri različita europska natjecanja.

I Galatasaray i Fenerbahče će ove sezone igrati u Europskoj ligi, i to obje na domaćem terenu. Galatasaray će prvu utakmicu igrati protiv PAOK-a u srijedu, a Fenerbahče protiv Union Saint-Gilloisea u četvrtak.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.