EHF ODLUČIO

Skandal u susjedstvu: Srbi doživotno izbačeni zbog namještanja u Ligi prvaka

Ilustracije za Svjetsko prvenstvo u rukometu
Slavko Midzor/PIXSELL
24.09.2024.
u 22:35

Pandžić i Mošorinski su bili kažnjeni s po dvije tisuće eura. Ipak, izvršni odbor EHF-a tražio je doživotnu suspenziju za njih. Prihvaćena je, pa ovaj par nikad više neće moći suditi utakmice u sklopu EHF-a

Srpski sudački par Aleksandar Pandžić i Ivan Mošorinski doživotno su suspendirani sa svih natjecanja u sklopu Europske rukometne federacije (EHF). Razlog je namještanje utakmica Lige prvaka.

Ovaj duo u startu je bio kažnjen s po dvije tisuće eura. Ipak, izvršni odbor EHF-a tražio je doživotnu suspenziju za njih. Ista je i donesena.

Dakle, Pandžić i Mošorinski više neće moći suditi utakmice u natjecanjima u sklopu EHF-a, uključujući i Europska prvenstva. Srpski mediji prenose da im prijeti i traženje drugog posla s obzirom da postoji mogućnost da ih suspendira i Rukometni savez Srbije.

Što se Lige prvaka tiče, srpskih klubova u ovom natjecanju nema, al zato je tu RK Zagreb koji je u dosadašnjem dijelu natjecanja ostvario pobjedu i poraz. Sutra ih očekuje duel trećeg kola u gostima protiv Kolstada kojeg su prošle sezone razbili u obje utakmice.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karijes
22:52 24.09.2024.

Ništa čudno za taj ...

Avatar PurpleRain
PurpleRain
22:46 24.09.2024.

Čudna mi čuda, Srbi namještali utakmice... Kako to kako to. Oni su poznati po poštenju 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije