PREKID TRADICIJE?

Već četvrti put 15. studenog igramo dokvalifikacije: Nikad nismo dobili

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Već četvrti put 15. studenog igramo dokvalifikacije: Nikad nismo dobili
15.11.2013.
u 10:31
Nadamo se da će nam 15. studenog prvi put u dodatnim kvalifikacijama biti sretan jer to bi značilo da smo napravili veliki korak prema Brazilu.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska će četvrti put u dodatnim kvalifikacijama igrati 15. studenoga. Iako smo u tri prethodna navrata uspješno prolazi u baražu, zanimljivo je da nikad nismo dobili utakmicu u dodatnim kvalifikacijama na današnji datum.

U Kijevu smo 15. 11. 1997. protiv Ukrajine odigrali 1:1, ali nam je 2:0 iz prve utakmice bilo dovoljno za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francusku.

Godine 2003. u Zagrebu smo protiv Slovenije odigrali samo 1:1. Međutim, prošli smo dalje jer smo u gostima dobili 1:0 golom Dade Prše.

Posljednji put kad nismo dobili na današnji datum bilo je 2011. godine kada smo, nakon pobjede s rezultatom 3:0 u Istanbulu protiv Turske, u Zagrebu odigrali 0:0.

Nadamo se da će nam 15. studenoga prvi put u dodatnim kvalifikacijama biti sretan jer to bi značilo da smo napravili veliki korak prema Brazilu.

>> Islanđani razočarani jer zbog naših navijača stadion neće biti pun
>> Vatreni su favoriti u prvoj utakmici, a i najveći za konačni plasman na SP

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
11:12 15.11.2013.

...želim sve najbolje, i igračima i nama radosti većeras! Malo me strah, ali mislim da bi Modrić, Manđukić, Rakitić i ostali trebali osigurati miran revanš. Usput, Kolumbija je jučer u gostima (doduše prijateljski) glatko "pomela" "veliku" Belgiju!...koju smo i mi imali u šakama na početku, pa je zato žal za svršenim plasmanom utoliko veća.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:57 15.11.2013.

Cekam da zavrsi utakmica pa cu se onda pravit' pametan.

MI
Mingan
14:15 15.11.2013.

Inace se uzasno zivciram ali danas cu vise - manje mirno odgledati utakmicu, jer ako ne mozemo dobiti Island i ne zavredjujemo da idemo u zavrsnicu. Pribojavam se samo teskog terena koji ipak vise ide na ruku domacinu. Misljenja sam da po pojedincima imamo jednu od najboljih ekipa na svijetu ( medju 10 svakako jesmo) . Jedino sto svih ovih godina tu kvalitetu nije pratila kvaliteta u vodjenju s klupe. Cak je i g. Bilic ( kojeg volim i postujem) pekao trenerski zanat na repki sto je nedopustivo. Dakle, da na celu reprezentacije konstatno imamo jednog strucnog, iskusnog, trenerskog lisca pa bio on i stranac ( odplati se samim ulaskom u neku zavrsnicu ) nikakvih problema ne bi bilo niti s jednom generacijom nasih nogometasa. Ali nas nogomet je odavno zrtva i taoc raznih mutikasa kojima je jedino vazno da napune svoju kesu. Zacudo ipak, usprkos mnogim balvanima po putu nasa repka nekako vecinom uspije doci do glavne scene. I zato "parafrizirajuci" jednog mutikasu - aaajmooo Hrvatska !