ČISTKA U HAJDUKU

Veza kod Keruma - jedina garancija za radno mjesto

Foto: Nino Strmotić
Veza kod Keruma - jedina garancija za radno mjesto
21.09.2009.
u 15:56
Dvije potpuno suprotne situacije vladaju trenutačno u Poljudu, sasvim različite od slike otprije mjesec i pol dana. Tada su igrači i treneri bili na udaru, Hajduk je glavinjao, radila se reorganizacija u omladinskom pogonu, a “odijela” na katovima bila su mirna u svojim foteljama.
Pogledaj originalni članak

Sada se sve promijenilo, Edoardo Reja sa svojim je igračima ostvario tri pobjede u nizu, o krizi se više ne raspravlja, a na katu je predsjednik Uprave Joško Svaguša uzeo metlu u ruke i mete sve od reda.

Razlaz u miru
Padaju šefovi financija, marketinga, prvi pravi raskid zbio se s glasnogovornikom Davorom Pavićem koji više neće obnašati tu dužnost.

- Razišli smo se u miru i ljubavi, odlazim ponosan na sve ono što sam napravio, posebno na Hajdukov moderni portal - rekao je Pavić.

I na odlasku ostao je dosljedan sebi, Hajdukov portal objavio je informaciju o njegovu odlasku. Naravno, napisano je sve najljepše, kao i uvijek kad netko odlazi, a njegov nasljednik vjerojatno će biti umirovljeni novinar Nikica Vukašin.

Startao Grbić
A Pavić se sastao sa Svagušom i novim članom Uprave Antonijom Kardumom te Joškom Grbićem, koji je jučer odradio prvi poljudski radni dan. Grbić će sjesti u Pavićevu kancelariju, a njegova funkcija trebala bi biti direktor Radne zajednice. U prijevodu to bi značilo “Svagušin čistač”, Grbić bi trebao srezati broj zaposlenika sa 75 na 40. Među djelatnicima Hajduka vlada prava panika, puno je onih koji se boje za svoje radno mjesto, ali nitko se ne želi prenagljivati s izjavama. Većina njih pokušava naći kakvu vezu kod Željka Keruma, premda splitski gradonačelnik tvrdi da se ne miješa u Hajduk i da ga zanimaju samo sposobni, to je jedino sigurno što prolazi.

- Vidite da dolaze samo njegovi ljudi. I ja ću postati njegov, samo neka me ostavi na poslu - dobacio nam je jedan od zaposlenika Hajduka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
jarac
22:12 21.09.2009.

Maršiću. izgleda sa si se i ti prepoznao u onih kerumovih 70%, pa kada hajduku i malo krene pišeš razne spletke kako bi stvari vratio na početak, neće ići.