TREBA LI OTIĆI?

VIDEO Bjelica izgubio živce pa se obrušio na novinare: J**o vas ugovor, da vas j**o ugovor!

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
VIDEO Bjelica izgubio živce pa se obrušio na novinare: J**o vas ugovor, da vas j**o ugovor!
16.08.2022.
u 12:25
Ostaje za vidjeti što će se dogoditi prije: hoće li Bjelica pronaći recept ili će mu se klub po pritiskom javnosti zahvaliti na suradnji.
Pogledaj originalni članak

Trener Osijeka Nenad Bjelica izgubio je živce nakon posljednjeg kola HNL-a u kojem su Bijelo-plavi remizirali s Varaždinom, momčadi koja se ove godine ponovno pridružila Prvoj ligi.

Očekivana je Bjeličina nervoza jer već više od mjesec dana nije upisao prvenstvenu pobjedu, a niti na europskom planu nije išlo. I sa strane struke i navijača čuju se pozivi na ostavku, a jedan od najglasnijih bio je onaj Kohorte koja je proteklog vikenda na utakmici u Osijeku razvila jasan transparent na kojem je pisalo "ANTI NB" čime su poslali nedvosmislenu poruku.

Nakon te utakmice u kojoj je Osijek izvukao samo bod, Bjelica je došao pred novinare. Prvo je na konferenciji kazao kako on poštuje svoj ugovor, time odbacivši insinuacije oko ostavke.

- Ja sam trener Osijeka i imam ugovor. Poštujem svoj ugovor, pokušavam na svakojake načine ekipu dovesti u stanje da pobijedi utakmicu. Danas mislim da smo mogli dobiti utakmicu da nije bilo tih situacija i naravno da se vidim u stanju da mogu probuditi momčad. I Xavi je trener s pedigreom, pa je izgubio sa Cadizom, Rayom Vallecanom i Villarealom tri puta u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine, pa ga ne linčuju kao mene navijači i ima 25 milijuna ugovor. Ali dobro, ja to prihvaćam tako, navijači uvijek imaju pravo, poštujem ih poštujem njihovo mišljenje, mislim da sam Osijeku jako puno dao i vjerujem da ću još puno dati – kazao je.

Ipak, nakon pressice izgubio je živce i u hodniku čak i opsovao uspoređujući se s trenerom Barcelone, a sada se pojavio i video tog događaja.

"Xavi je izgubio u mjesec dana tri puta u mjesec dana, mjesec dana je izgubio, a ima 25 milijuna ugovor, j..o vas ugovor da vas j..o ugovor," izgovorio je Nenad Bjelica napuštajući konferenciju za medije, ali ne i Osijek koji mu je na jučer održanom sastanku dao povjerenje da vodi momčad u nastavku prvenstva. 

No i s Bjelicom i bez njega Osijek je trenutno u rezultatskoj krizi. Iako na papiru ima vojsku napadača, efikasnost na terenu daleko je od željene. Ostaje za vidjeti što će se dogoditi prije: hoće li Bjelica pronaći recept ili će mu se klub po pritiskom javnosti zahvaliti na suradnji.

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PL
plajo
13:13 16.08.2022.

Jasno je da je nervozan, ali kao i inače u životu čovjek bi prvo trebao krenuti od sebe , analizirati sebe , di je griješio, šta može popraviti a ne tražiti alibi ,činjenica je da igrači nemaju energiju i volju kao prije, a novinari su takvi kakvi jesu , pitaju svašta, komentiraju, kreiraju javno mijenje, ali to je takav posao i treba se znati nositi s tim.

KL
Klavocin
19:19 16.08.2022.

Ma bjelica bi htio biti trener menađer ko u engleskoj, on on kaže klubu da kupi tog igrača, kad ga klub prodaje on dobiva proviziju. Tog ima samo u engleskoj, a on bi htio uz to bit i murihno. Moj dečec pročitao te je maminjo, a ovi iz os su još u pelenama pa ih možeš kamatari

ZG
Zeljko Grabar
14:26 16.08.2022.

Bijelica ko Bijelica reagirao na stalno prozivanje od strane nedoraslih sportskih novinara koji su vise lesinari nego sportski komentatori. Pratim presice onih pravih klubova u Europi i vidim veliku razliku izmedju pitanja koje postavljaju pravi sportski novinari od ovih nasih lesinara koji pisu za gablece. Ali s obzirom da iz dana sve vise izlazi na vidjelo gdje dio nase jugo-inteligencija kupuje siplome nije ni cudo, jer zavrsiti studij poitickih nauka i novinarstva u Zagrebu puno ne odskace od onog studiranja u Nisu, Kragujevcu ili BiH.