nesportski potez

VIDEO Duvnjak se ispričavao Dancu koji je pokazao veliko nepoštovanje prema našem kapetanu

Foto: PIXSELL
VIDEO Duvnjak se ispričavao Dancu koji je pokazao veliko nepoštovanje prema našem kapetanu
19.01.2023.
u 21:22
Hrvatska je na poluvremenu bila bolja protiv svjetskog prvaka Danske rezultatom 16:15
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija u ovim trenucima igra ključnu utakmicu na svjetskom prvenstvu, protivnik je aktualni svjetski prvak Danska. Kaubojima treba pobjeda kako bi zadržali izglede za plasman u četvrtfinale svjetske smotre, ali to neće biti nimalo lagan zadatak protiv Hansena i ekipe koji imaju 10 tisuća navijača u Malmou. 

U 12. minuti se prema vratima Hrvatske zatrčao Mathias Gidsel, a Domagoj Duvnjak je grubo faulirao igrača Füchse Berlina. Danac je s bolnom grimasom pao na parket, gdje mu se minutu i pol ukazivala pomoć, a suci su Duvnjaku pokazali dvije minute kazne.

Kad se Gidsel pridigao, Duvnjak mu je prišao i pokušavao se nekoliko puta ispričati na grubosti, no Danac je odbio ispriku i nije želio ni pogledati kapetana Hrvatske. 

Video možete pogledati OVDJE

'SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatska i Danci remizirali u infarktnoj završnici! Dvojbene sudačke odluke u korist Danske (32:32)

U drugom krugu odabranike izbornika Hrvoja Horvata očekuju ogledi protiv Danske, Belgije i Bahreina. Upravo će tim redoslijedom i igrati susrete. Da bi stigla do željenog četvrtfinala, Hrvatska mora pobijediti u sva tri susreta, ali i čekati pomoć nekoga od ostalih reprezentacija. Hrvatska je Dansku posljednji put pobijedila prije sedam godina, na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru (27:24)

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ME
medvedgrad
22:15 19.01.2023.

Zakaj se uopce ispricavao tom danskom primitivcu?

Avatar joshan
joshan
21:58 19.01.2023.

tolerantni i progresivni danci...k'o bi rek'o

DU
Deleted user
07:02 20.01.2023.

U ovom slučaju, Duvnjak ga je malo povukao za rame, ali ne toliko snažno, da bi Danac pao. Pao je držeći se za grlo i previjao od "bolova" u netaknutom grlu, kao da mu je Duvnjak iščupao grkljan, a sve u cilju kamčenja sedmerca. Pravednije bi bilo Dancu 2 min zbog glume.