BIZARNO

FOTO Horor na rukometnom SP-u: Amerikanac ugrizao protivnika i zaradio izravno isključenje

IHF Handball World Championship - Main Round - United States v Bahrain
TT NEWS AGENCY/REUTERS
19.01.2023.
u 19:41

Užasna scena dogodila se na utakmici između SAD-a i Bahreina

Rukometaši Bahreina pobjedom SAD-a (33:27) otvorili su drugi krug svjetskog rukometnog prvenstva. Međutim, jedna nevjerojatna scena obilježila je taj dvoboj...U 40. minuti utakmice glavni sudac je poslao Paula Skorupu u svlačionicu jer je ugrizao protivnika! Rukometaš Bahraina Husain Alsayyad pokušao se probiti kroz američku obranu, ali Skorupa ga je spriječio na zaista bizaran način, piše TV2.

Alsayyad se odmah žalio na ugriz, a nakon pregleda 'VAR snimke' suci su odlučili rukometašu SAD-a prvo pokazati crveni, a potom i plavi karton. To je inače kazna za najteže prekršaje u igri, ako igrač dobije plavi karton, to će biti prijavljeno disciplinskom tijelu koje će odlučiti treba li dodatno kazniti igrača. To je pravilo uvedeno u rukomet još 2016. godine.

- Bila je to potpuno pogrešna procjena. Branio sam se glavom, ali nikad ga ne bih ugrizao. Vidi se da mu je ruka malo crvena, ali trag mu je vjerojatno ostao od moje glave - branio se Skorupa nakon utakmice. 

Komentara 2

T2
Tomo_20
22:11 19.01.2023.

Pozdrav od Suareza

Avatar Carbonado
Carbonado
22:04 19.01.2023.

Borio se zubima i noktima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije