NABRIJAVANJE NA VRHUNCU

Hrvatski izbornik emotivnim govorom inspirirao igrače za veliku utakmicu: 'Onaj tko ne vjeruje...'

Foto: Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL
Pirej: Kvalifikacijski košarkaški turnir za Olimpijske igre, polufinale, Dominikanska Republika - Hrvatska
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip
International Basketball match - Slovenia vs Croatia - FIBA Olympic Qualifying Tournaments
07.07.2024.
u 12:45
Ja vjerujem da mi možemo osvojiti ovaj turnir - poručio je Sesar igračima, a sve je vidljivo u videu koji je na društvenim mrežama objavio Hrvatski košarkaški savez
Pogledaj originalni članak

Pred hrvatskom košarkaškom reprezentacijom je velika utakmica. Večeras od 20 sati u Pireju protiv domaćina Grčke tražimo plasman na Olimpijske igre. Nakon subotnje pobjede nad Dominikanskom Republikom u polufinalu, pred izabranicima Josipa Sesara ostala je glavna, najteža utakmica. A za boj s Grcima tražit će se maksimalan naboj, snaga i izdržljivost.

Odmah nakon dobivene utakmice nad Dominikancima (80:77) krenula je priprema za Grčku. Favoriti, po mnogima već i projicirana momčad koja će se sa svog domaćeg turnira plasirati na OI za Hrvatsku će biti daleko najteži protivnik, teži i od Dončićeve Slovenije. Zato je izbornik Josip Sesar svojim igračima održao emotivni i nadasve motivacijski govor:

- Sad odmor, spavanje i samo vjera da možemo sutra nešto napraviti. Onaj tko ne vjeruje neka ostane u hotelu. Ja vjerujem da mi možemo osvojiti ovaj turnir - poručio je Sesar igračima, a sve je vidljivo u videu koji je na društvenim mrežama objavio Hrvatski košarkaški savez.

Utakmica počinje u 20 sati, a izravan televizijski prijenos je na RTL-u. Tekstualni prijenos moći ćete pratiti na portalu Večernjeg lista.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.