SENZACIONALAN POGODAK

VIDEO Ibrahim Aliyu postigao je Osijeku jedan od najljepših golova sezone

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
VIDEO Ibrahim Aliyu postigao je Osijeku jedan od najljepših golova sezone
15.04.2023.
u 17:36
Osječki bijelo-plavi u Gradskom vrtu remizirali su s Lokosima
Pogledaj originalni članak

Osijek je u sklopu 29.kola SuperSport HNL-a ugostio Lokomotivu u Gradskom vrtu, dvoboj je završio 2:2. Bila je to utakmica momčadi koje su u lošem nizu. Posebice to vrijedi za Osijek koji već devet utakmica ne zna za pobjedu. Nanizao je pet poraza i četiri remija, a u tih devet utakmica Osijek je uspio zabiti samo dva gola. 

Bijelo-plavi su poveli već u devetoj minuti, Omerović je prekrasnim ubačajem našao Miereza koji je majstorski glavom zabio za 1:0. Lokosi su se vratili u igru u 22. minuti. 

Cipetić je ubačajem našao Aliyua koji je s škaricama zabio seznacionalan gol za 1:1. Nigerijsko krilo ove sezone igre u velikoj formi i pitanje je vremena kada će napustiti klub s Kajzerice. Mogli su Osječani opet povesti, ali Josip Špoljarić nije realizirao kazneni udarac, Čavlina je pročitao njegovu namjeru. 

Do kraja utakmice Kulenović je donio vodstvo Lokomotivi, ali Ramon Mierez osigurao je bod domaćinu u 86. minuti. 

Video pogodaka možete pogledati OVDJE

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.