VELIKO SLAVLJE

VIDEO Euforija u svlačionici Gorice. Proslavili su ogromnu pobjedu uz dobro poznatu pjesmu

HNK Gorica
14.04.2023.
u 22:19

Momčad Željka Sopića zakomplicirala se borbu za ostanak u prvoj ligi

Nogometaši Gorice u prvoj su utakmici 29. kola HNL-a kao gosti deklasirali Šibenik sa 4:0 (4:0) i tako im se približili na samo bod zaostatka u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje vodi u niži rang natjecanja. Dvostruki strijelac bio je Toni Fruk (8, 18), a po jedan gol su dodali Merveil Ndockyt (13) i Slavko Bralić (41). Goričani su u utakmicu krenuli uraganski i nisu ostavili nikakve šanse Šibenčanima. 

Nakon utakmice u svlačionici Gorice vladala je odlična atmosfera. Tako su zapjevali stihove pjesme koja je poznata u svlačionicama diljem Hrvatske. Svojevremeno su je pjevali igrači RNK Splita iz vremena kada su nastupali u kvalifikacijama za Europu. 

- Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove! Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu, još ove godine - zapjevali su Goričani a onda nastavili:

- Ovdje nitko nije normalan! Nije normalan! Nije normalan! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije