''ENGLEZI'' SJAJNI

VIDEO Jelavić ''natrpao'' Southampton, Petrić zabio Cityju!

Foto: Pixsell
VIDEO Jelavić ''natrpao'' Southampton, Petrić zabio Cityju!
29.09.2012.
u 18:10
Petrićev jedanaesterac izveden je majstorski dok Jelavić nastavlja k naslovu najboljeg strijelca engleskog prvenstva
Pogledaj originalni članak

Kakav dan za Hrvate u Engleskoj! U dvije utakmice postigli su tri pogotka! A tko bi drugi nego napadači. Nikica Jelavić praktički je sam sredio Southampton u pobjedi Evertona 3:1, te je zabio 11 pogodaka u 13 posljednjih utakmica! Njegovu momčad u 25. minuti u vodstvo je doveo Osman, a već u 32. Jela je ''smjestio'' prvog na asistenciju Kevina Mirallasa. Samo šest minuta trebalo mu je da potpuno dokrajči goste na Goodison parku, a dodao mu je Seamus Coleman. Igrao je do 76. minute kada ga je zamijenio Anichebe.

Mladen Petrić zabio je pogodak aktualnom prvaku Manchester Cityju iz jedanaesterca. John Arne Riise je izborio jedanaesterac nakon prekršaja Pabla Zabalete u 10. minuti, a naš napadač hladnokrvno realizirao kaznu. No, Mancinijeva momčad brzo je došla sebi pa je preko Aguera u 43. te Džeke u 87. uzela bodove u gostima.

Ostali rezultati: orwich-Liverpool 2:5, Reading-Newcastle 2:2, Stoke-Swansea 2:0, Sunderland-Wigan 1:0, Arsenal-Chelsea 1:2.

Tottenham pobijedio na Old Traffordu!

Nogometaši Tottenhama uvjerljivo su odigrali na Old Traffordu, gdje su pobijedili Manchester United 3:2.

Spursi su već nakon prvog dijela vodili 2:0, golove su postigli Vertongen u 2. minuti, a zatim se i njegov asisten Bale upisao u strijelce u 32. minuti kada ga je uposlio Dembele.

Alex Ferguson poslao je na početku drugog diejla u Igru Waynea Rooneyja umjesto Ryana Giggsa, što se pokazalo dobrom odlukom jer je Rooney šest minuta kasniej asistirao Naniju za 2:1.

Međutim, Spursi odlaze minutu kasnije na 3:1, kada je zabio Dempsey.

Treći gol u samo tri minute susreta na Old Traffordu zabio je Kagaqa u 54., no više se rezultat nije mijenjao...

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.