IKONA REALA

VIDEO Modrićevo slavlje obišlo je cijeli svijet. Njegove reakcije zapalile su društvene mreže

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
VIDEO Modrićevo slavlje obišlo je cijeli svijet. Njegove reakcije zapalile su društvene mreže
30.09.2024.
u 08:10
Pogodak za aktualnog europskog i španjolskog prvaka zabio je Eder Militao sredinom drugog poluvremena, a  Modrićeva proslava pogotka postala je viralni hit na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Središnji susret osmog kola španjolskog prvenstva i veliki madridski derbi između Atletico Madrida i Real Madrida završio je bez pobjednika (1-1), a Atletico se poraza spasio u petoj minuti sudačke nadoknade. Luka Modrić je igra za Real do 86. minute.
Loptu je suigračima pokušao predati 58 puta i 58 puta je ona i došla do njih. Jedini je u pet najjačih europskih liga koji je ove sezone imao 100 posto u predaji lopte među igračima s 40 ili više pokušaja dodavanja. Utakmicu je napustio u 86. minuti,

Njegov snažan udarac s oko sedam metara pogodio je domaćeg braniča i promijenio smjer, ostavljajući Jana Oblaka nemoćnim. Pogodak za aktualnog europskog i španjolskog prvaka zabio je Eder Militao sredinom drugog poluvremena, a  Modrićeva proslava pogotka postala je viralni hit na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI:

Kapetan madridskog Reala i hrvatske reprezentacije pogledom je pratio akciju iz koje je njegova momčad povela, a onda to proslavio skokovima s rukama u zraku. Korisnici na platformi na X pišu da je u tim trenucima skakao poput malog zečića, dok drugi drugi pišu hvalospjeve i tvrde da "stari poput dobrog vina", nazivaju ga učiteljem i legendom nogometa.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BP
Besposlen pop
08:41 30.09.2024.

Luka je već zaboravio da je slavio pogodak. Dobro je ako se sjeća rezultata!