LaLiga

VIDEO Nečuvena sudačka odluka razljutila Ronalda: 'Ovo je profesionalni nogomet. Dosta je više!'

Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
LaLiga - Real Valladolid v Real Madrid
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
LaLiga - FC Barcelona v Real Valladolid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
LaLiga - Real Valladolid v Real Madrid
Autori Vecernji.hr, Hina
15.05.2023.
u 17:36
Sudac Ortiz Arias usred akcije i samo časak prije udarca koji bi Real Valladolid doveo u vodstvo označio je kraj poluvremena, a gol je poništen. Ronaldo Nazario, vlasnik Valladolida, ljutito je reagirao putem društvenih mreža
Pogledaj originalni članak

Sevilla je u nedjelju kao gost pobijedila Real Valladolid sa 3:0 golovima Rafe Mira (50), Papu Gomeza (78) i Jesusa Corone (90+3). Osim što je Ivan Rakitić postao stranac s najviše nastupa u 133 godine staroj Sevilli, derbi je obilježen još jednim incidentom koji je izazvao i reakciju legendarnog Ronalda Nazaria, vlasnika Valladolida.

Naime, na isteku pete minute sudačke nadoknade u prvom poluvremenu Valladolid je uspio postići prvi pogodak u utakmici, ali on im nije upisan. Akcija je započela kornerom, a Sergio Escudero uspio je iz daljine zapucati i pogoditi mrežu Seville. Međutim, sudac Ortiz Arias je označio kraj poluvremena sekundu prije no što je Escudero zapucao. Igrači Valladolida nisu mogli vjerovati, ali odluka nije promijenjena.

Vlasnik kluba, Ronaldo Nazario nije bio zadovoljan ovom nesvakidašnjom situacijom i sudačkim odlukama. "Nedopustivo je ovo što se dogodilo u Zorrilli. Do sada smo šutjeli pokušavajući službenim putem, sastancima i peticijama opravdati svoje nezadovoljstvo izbjegavajući javno eksponiranje. Ali dosta je više!

Ovo je profesionalni nogomet i tražimo objašnjenja. Greške ovakvih dimenzija mogu promijeniti cijelu sezonu. Neka jedna stvar bude jasna. Borit ćemo se protiv svega i svih jer mi smo Valladolid. Naša momčad, naši navijači i naš grad dali su sve i nitko nam to neće oduzeti", napisao je na društvenim mrežama Ronaldo.

Real Valladolid nalazi se na 17. mjestu španjolske ljestvice sa jednim bodom prednosti ispred 18-plasiranog Getafea te će se u preostalim utakmicama morati svim snagama boriti za ostanak u prvoj ligi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.