HRVAT NEMA MINUTAŽU

VIDEO Oršić je izgledao tužno zbog klupe u Southamptonu: Navijači negoduju na društvenim mrežama

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
VIDEO Oršić je izgledao tužno zbog klupe u Southamptonu: Navijači negoduju na društvenim mrežama
15.01.2023.
u 20:34
Hrvatski navijači nisu zadovoljni zbog činjenice da Oršić nije dobio svoju priliku iako je najavljen kao veliko pojačanje
Pogledaj originalni članak

Otkako je Mislav Oršić došao u Southampton taj klub ima sjajne rezultate, u dvije utakmice upisao je dvije pobjede. Slavili su u Liga kupu protiv Manchester Cityja s 2:0, Oršić je dobio nekoliko minuta za svoj prvi nastup. Očekivalo se da će puno više igrati u subotu na gostovanju kod Evertona.

No, nije dobio ni minute iako je njegov trener napravio svih pet promjena. 'Sveci' su slavili s 2:1, ali su i dalje na dnu ljestvice. Navijači Southamptona negoduju jer Oršić nije dobio priliku, a od njega imaju velika očekivanja.

Kad je prošao pored kamera, dok su njegovi suigrači slavili tu drugu uzastopnu pobjedu, Oršić je izgledao nekako snuždeno.

-- Izgleda razočarano. Što ste mu učinili, sramite se - jedan je od komentara na klupskoj stranici, pristigao od hrvatskih navijača.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BS
Blue_shirt
21:45 15.01.2023.

Sam si je kriv, ovdje je bio najbolji stijelac u povijesti kluba u eu natjecanjima i imao dobru placu nastupe u repki... A moras znati kad u engleskok netko da 5mil£ , to je popunjavanje rostera i njima je on zadnja rupa na svirali. Ako se povrijedi ovaj od 15 ili 20m on ce dobiti priliku. I skola drugim igracima, na ktok idete samo ako je transfer 20+ inace ste rezerve rezervi