UTAKMICA PREKINUTA

VIDEO Pogledajte dvije sjajne asistencije Sose u novom debaklu Ajaxa

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Doha: Andrej Kramarić i Borna Sosa na konferenciji za medije hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Brozović donio tri boda u teškoj utakmici protiv Slovačke
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska povela protiv Danske, Borna Sosa zabio za 1:0
Foto: HNS
Borna Sosa
22.10.2023.
u 14:45
Momčad iz Amsterdama je prvo gubila 2:0 golovima u 44. i 48. minuti, da bi preokrenula na 3:2 već do 65., no Utrecht je vratio rezultat na egal šest minuta kasnije te preokrenuo u nadoknadi.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Ajaxa nastavili su svoju rezultatsku krizu 4:3 porazom u gostima kod, do jučer, posljednje momčadi nizozemske lige, Utrechta. Tako su i nakon sedam ligaških kola ostali na samo jednoj pobjedi te se nalaze u zoni ispadanja, na 17. mjestu sa samo pet bodova. Momčad iz Amsterdama je prvo gubila 2:0 golovima u 44. i 48. minuti, da bi preokrenula na 3:2 već do 65., no Utrecht je vratio rezultat na egal šest minuta kasnije te preokrenuo u nadoknadi.

VEZANI ČLANCI:

Vrijedi napomenuti jednu bizarnu situaciju. Utakmica je bila prekinuta u sudačkoj nadoknadi zato što je jedna plastična čaša s tribina ubačena na teren, a da ju pritom nitko od igrača nije primijetio. Hrvatski reprezentativci Josip Šutalo i Borna Sosa su bili u prvoj postavi Ajaxa, a posebno se dobrom utakmicom istaknuo Sosa koji je u samo tri minute (od 52. do 55.) podijelio dvije asistencije za Kristiana Hlynssona.

VEZANI ČLANCI:

Uz to je imao tri ključna dodavanja i tri od tri točne duge lopte. Preostali Hrvat iz Ajaxa, Jakov Medić je ostao na klupi za pričuve. Dvije briljantne asistencije Sose možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mikimouse12
15:02 22.10.2023.

Hahahahahaa