KAOS U AMSTERDAMU

VIDEO Feyenoord potpuno uništio Ajax: Bijesni navijači bakljadom prekinuli derbi

Ajax baklje
Foto: Screenshot twitter
24.09.2023.
u 16:56

Nakon bakljade u prvome poluvremenu, tijekom kojega je Ajax primio tri gola, travnjak je očišćen i igra je nastavljena. Međutim, drugo poluvrijeme potrajalo je tek minuta prije no što je pirotehnika poletjela prema travnjaku

U 6. kolu nizozemske prve lige Ajax je na svome domaćem terenu potpuno deklasiran. Protivnik im je bio aktualni prvak Feyenoord u kojem od ovoga ljeta igra i trenutno ozlijeđeni Luka Ivanušec. Tijekom prvoga poluvremena gosti su zabili čak tri gola, a ljutiti navijači domaće momčadi počeli su na teren bacati baklje što je glavnoga suca konačno natjeralo da prekine utakmicu.

U susretu su nastupila dva Hrvatska igrača, oba na strani Ajaxa. Josip Šutalo i Borna Sosa su se momčadi pridružili ovoga ljeta. Šutalo je došao iz Dinama, dok je Sosa stigao iz bundesligaša VfB Stuttgarta. Nisu odigrali partiju kojom se mogu osobito pohvaliti, no navijači domaće momčadi su dali se od sebe da ona ne potraje do konačnog zvižduka.

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je travnjak očišćen igra je nastavljena, no Ajaxovi fanovi nisu se tek tako predali. Nakon malo više od pet minuta igre u drugome dijelu, zapalili su još baklji i pobacali ih po travnjaku. Sudac je izgubio strpljenje i poslao igrače u svlačionicu. Obzirom da je derbi prekinuti svakako će uslijediti reakcija nizozemskog nogometnog saveza, no sigurno je da neće pohvaliti upornost Ajaxovih podupiratelja.

Snimku bakljade možete pogledati OVDJE.

VIDEO Nadalu bi mogao biti zabranjen nastup na Olimpijskim igrama

Komentara 1

KU
Kujttim
20:01 24.09.2023.

Josip Šutalo i Borna Sosa zasad se ne snalaze u igri Ajaxa, izostaju rezultati kluba, a onda su prinove prvi na udaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije