U SEDMOJ MINUTI

VIDEO Pogledajte kako su navijači Liverpoola odali počast preminulom Ronaldovu sinu

Foto: Sportklub
VIDEO Pogledajte kako su navijači Liverpoola odali počast preminulom Ronaldovu sinu
19.04.2022.
u 21:55
Ronalda su se sjetili i navijači Liverpoola te u sedmoj minuti (to je broj koji nosi na dresu) priredili dirljivu gestu. Ustali su i zapljeskali u čast velikog Portugalca.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez jučer su svijetu objavili tužnu vijest. Preminuo im je novorođeni sin. Georgina je nosila blizance, a djevojčica je preživjela.

Ronaldo stoga nije večeras nastupio u utakmici s Liverpoolom u Premiershipu.

"Cristiano, svi mislimo na tebe i šaljemo podršku obitelji. Obitelj je važnija od svega i Ronaldo podržava svoje najmilije u ovom iznimno teškom trenutku", poručili su s Old Trafforda.

Ronalda su se sjetili i navijači Liverpoola te u sedmoj minuti (to je broj koji nosi na dresu) priredili dirljivu gestu. Ustali su i zapljeskali u čast velikog Portugalca. Video pogledajte OVDJE.

Dodajmo i da Ronaldo ima još četvero starije djece - Cristiana Jr., Evu Mariju, Matea i Alanu Martinu.

>> Brojni pratitelji i kolege pružili podršku Ronaldu i Georgini


 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.