TRENER OSIJEKA

VIDEO Pogledajte Nenada Bjelicu u izdanju u kakvom ga često ne viđamo

Foto: Facebook
VIDEO Pogledajte Nenada Bjelicu u izdanju u kakvom ga često ne viđamo
13.02.2022.
u 21:55
Bjelica je emotivno proslavio pobjedu u derbiju, a onda u svlačionici vodio navijanje.
Pogledaj originalni članak

Trener Osijeka Nenad Bjelica prepustio se emocijama nakon što je njegova momčad u Gradskom vrtu svladala Rijeku s 1:0.

Bjelica je emotivno proslavio pobjedu u derbiju, a onda u svlačionici vodio navijanje. Pogledajte kako je to izgledalo.

- Osvojili smo tri iznimno važna boda, koja u odnosu na Rijeku možemo gledati i kao četiri jer smo u međusobnom skoru bolji od njih i ukoliko bismo bili izjednačeni na kraju, bit ćemo ispred Riječana. To je vrlo važno, još je jedan derbi manje, dok ih ostali imaju više. Mislim da smo, ukupno gledajući sve derbije, najbolji unutar ove četiri momčadi na vrhu što je pokazatelj da nam momčad može. Sada se moramo maksimalno ozbiljno koncentrirati za Istru i uzvratiti im za poraz iz prvog dijela sezone - rekao je Bjelica i dodao:

- Svaka čast publici ne samo na dolasku nego i na ovakvoj podršci. Stvarno su nas nosili do ove pobjede i znali smo to na kraju i proslaviti sa njima. Uz ovakvu podršku i Istoka i Zapada jednostavno nismo mogli izgubiti.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TU
tuta
03:02 14.02.2022.

Tu nekidan mu umrla mama, a danas pjeva...fujjjj

PR
PrimoracRi
16:07 16.02.2022.

Čarapan i seljober..... nastavite niz

ST
Starotopoljanin
01:44 14.02.2022.

Bravo bjelica,tako se dize moral svojim momcima,steta sto su te dinamovci izbacili,ali zato sada ti njih izbaci Dinamovac sam od kad znam za sebe ali i osjecani su mi usli pod kozu,nije bogata ekipa alsu dobra klapa,smo nPrijed sa bjelicom,i derite sve pod sebe.