ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE

VIDEO Poznati trener u središtu skandala: Mlada plavuša mu pleše u krilu, a suprugu je poslao kući

Foto: Michael Spomer
VIDEO Poznati trener u središtu skandala: Mlada plavuša mu pleše u krilu, a suprugu je poslao kući
10.10.2024.
u 11:34
Sa suprugom i unucima je otišao na večeru, a nakon što su oni otišli spavati, Meyer se odlučio opustiti. Ali malo previše
Pogledaj originalni članak

Američka NFL momčad Jacksonville Jaguars 2021. godine našla se u centru pažnje medija cijelog svijeta, ali ne po sportskim rezultatima. Urban Meyer, njihov tadašnji trener, a danas sportski komentator, povod je tome što su svjetla reflektora na njima. Naime, on i njegova momčad gostovali su u Cincinnatiju, a on je nakon utakmice odlučio još neko vrijeme ostati u Ohiou s obitelji. Sa suprugom i unucima je otišao na večeru, a nakon što su oni otišli spavati, Meyer se odlučio opustiti. Ali malo previše. 

Trener poznate momčadi završio je kao viralni hit na društvenim mrežama, a u svom je privatnom životu napravio pravi skandal. Snimljen je u jednom baru u kompromitirajućoj pozi dok mu nepoznata plavuša pleše u krilu, a on ruke drži na njezinoj stražnjici. 

VEZANI ČLANCI:

"Ostao sam vidjeti unuke i svi smo te noći otišli na večeru. Pored našeg restorana bila je grupa ljudi koji su se htjeli fotografirati sa mnom i ja sam to učinio. Htjeli su me potom odvuči na plesni podij da se malo zezamo, ja sam pristao, iako nisam trebao. Bio sam glup i nisam se smio dovesti u takvu situaciju. Ispričavam se svima", rekao je trener Jaguarsa.

Inače, on je sa svojom suprugom Shelly u braku 38 godina i imaju troje djece. Naravno, to nije spriječilo korisnike platforme X da se ne našale dobro na njegov račun.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.