Talijanska liga

VIDEO: Romin igrač dobar je glumac, a sada slijedi suspenzija

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Roma
Foto: Reuters/PIXSELL
Roma
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
01.05.2017.
u 17:49
Trener Luciano Spalletti za dvoboj protiv crveno-crnih ne može računati Rüdigera koji je protiv Lazija dobio crveni karton zbog prekršaja nad Đorđevićem, a moguće i bez Kevina Strootmana
Pogledaj originalni članak

U rimskom derbiju 34. kola talijanske lige Lazio je u gostima pobijedio Romu sa 3:1. Spallettijeva družina je izgubila bodove i dovela se u tešku situaciju, jer je ugrozila drugo mjesto na ljestvici. Četiri kola prije kraja prvenstva Juventus je vodeći s 84 boda, a Roma (75) ima samo bod više od Napolija.

Sljedećeg vikenda Roma igra kod Milana, dok Napoli kod kuće igra protiv Cagliarija. Trener Luciano Spalletti za dvoboj protiv crveno-crnih ne može računati Rüdigera koji je protiv Lazija dobio crveni karton zbog prekršaja nad Đorđevićem, a moguće i bez Kevina Strootmana.

Naime, Nizozemac je u posljednjoj minuti prvog poluvremena rimskog derbija odlično odglumio prekršaj nakon kojeg je sudac Orsato pokazao na bijelu točku. Roma je došla do izjednačenja, a strijelac iz jedanaesterca bio je De Rossi.

 

Ipak, Lazio je u nastavku zabio još dva pogotka i pobijedio (3:1). Romin igrač zbog simuliranja mogao bi biti dodatno kažnjen nakon što disciplinska komisija pogleda snimku.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KO
konalist
19:52 01.05.2017.

Nije glumac, jednostavno nije htio da mu ovaj lomi nogu.

BO
bojnik
05:25 02.05.2017.

Izgleda da je los glumac kad su ga procitali!

Avatar mlijeko
mlijeko
21:13 01.05.2017.

Više o ovome pišu naši tzv. novinari nego Talijani. A desi se ..i nema urote..