Traže ga na Otoku

Hrvatski reprezentativac na ljeto odlazi iz Intera

Marcelo Brozović i Ivan Perišić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
28.04.2017.
u 08:57

Iza Brozović, koji u Interu igra od 2015. godine, turbulentna je sezona. Imao je problema s bivšim trenerom Frankom de Boerom, pa su ga i navijači uzeli na zub, a ni sada nije u glavnim kombinacijama trenera Stefana Piolija

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović našao se na Interovoj transfer-listi. Milanski klub spreman je prodati hrvatskog igrača. Određena je i cijena – 30 milijuna eura.

Marcelo je nedavno potpisao novi ugovor do 2021. godine uz odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura. Sada bi ga Inter pustio i za manji iznos.

Iza Brozović, koji u Interu igra od 2015. godine, turbulentna je sezona. Imao je problema s bivšim trenerom Frankom de Boerom, pa su ga i navijači uzeli na zub, a ni sada nije u glavnim kombinacijama trenera Stefana Piolija.

Ove sezone igrao je 24 utakmice i zabio je pet pogodaka. Za hrvatskog reprezentativca zanimaju su otočki klubovi Chelsea, Tottenham, Manchester United i Arsenal.

Komentara 2

Avatar dkunst
dkunst
13:39 28.04.2017.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije