pojavile se fotografije

VIDEO Ronaldo dobio raskošnu vilu u Arabiji: Živjet će u luksuznom kvartu, čuva ga policija

Foto: Ahmed Yosri REUTERS / Propertyfinder.sa
VIDEO Ronaldo dobio raskošnu vilu u Arabiji: Živjet će u luksuznom kvartu, čuva ga policija
04.01.2023.
u 10:05
Prema pisanju britanskog Daily Maila, novi dom Cristiana Ronalda vrijedit će 14 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo (37) karijeru nastavlja u egzotičnoj Saudijskoj Arabiji. Potpisao je najveći ugovor u povijesti sporta, u utorak je i službeno predstavljen kao član Al Nassra, a uz bogati ugovor trebao bi ti postati vlasnik luksuzne vile. Doduše, nije se baš proslavio na konferenciji za medije jer je promašio zemlju u kojoj se nalazi i rekao da je u Južnoj Africi?! Neće to puno smetati ni njemu ni poslodavcima budući da su britanski mediji pronašli fotografije velebne vile koja bi mogla postati novi dom za Cristiana, njegovu djevojku Georginu Rodriguez i djecu. Time bi bili izolirani od strogih islamskih zakona i imali bi više prostora za sebe i za svoje ideje i planove. Cijena ove vile procjenjuje se na gotovo 14 milijuna eura.

Al Nassr je klub koji se nalazi u glavnom gradu Saudijske Arabije, Rijadu, a poznat je po svojoj konzervativnosti. Mještani se mole pet puta dnevno, temperature ljeti znaju prelaziti 50 Celzijevih stupnjeva, a suhi vjetar sa sobom donosi pijesak. Zbog svega toga Ronaldo bi se mogao izolirati te sebi i svojim najdražima kupiti mir i tišinu. S klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, ali cilj je biti jedan od ambasadora Saudijske Arabije u kandidaturi za domaćina Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Ukoliko kupi spomenutu vilu, živjet će u jednom od najbogatijih krajeva, području zvanom Al Muhammadiyah, koje je poznato po luksuznim restoranima, privatnim školama i nalazi se u blizini stadiona Al Nasra. U tom luksuznom kvartu ima dodatnih bazena, manjih trgovačkih centara, vrtića, klinika, teretana, izgrađeno je da ljudi koji tamo žive ne moraju napuštati prostor, zaštićeno je zidovima i čuva ga policija. Doduše, tamo je zabranjena i konzumacija alkohola.

Foto: Propertyfinder.sa
Foto: Propertyfinder.sa
Foto: Propertyfinder.sa
Foto: Propertyfinder.sa

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar southman
southman
11:12 04.01.2023.

On da ode u Amazonsku prašumu i opet bi se o njemu pisalo svakodnevno. Kralj društvenih mreža.

ZP
zeljko.posaric.9
10:44 04.01.2023.

Pametan čovjek. Kako kaže, u Europi je postigao sve što se moglo i pri tom dobro zaradio. Fifa je odlučila Mesija neformalno proglasit naj boljim igračem i tu više nema što. Sad je već u nekakvim igračkim godinama. Itekako će zaradit za ove posljednje godine koje igra. Možda nakon ovog potpiše još ugovor, dva pa podupla vrijednost bogatstva kojim raspolaže......

ZG
zg1985
10:34 04.01.2023.

sve je to fino,al na kraju dana kad sve zbrojis,zivis u pijesku okruzen talibanima kojima su glave jos uvijek u 9.stoljecu