mundo deportivo

Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

Al Nassr unveil new signing Cristiano Ronaldo
Ahmed Yosri/REUTERS
04.01.2023.
u 08:37

Cristiano Ronaldo je nedavno potpisao za Al Nassr, a priča se kako je u vezi s Georginom zbog dobrih sponzorskih ugovora, a njoj odgovara luksuzan način življenja

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo već su godinama među najpoznatijim i najatraktivnijim parovima na svijetu. Ipak, Portugalac i Španjolka argentinskog porijekla prolaze kroz ozbiljnu krizu i njihovo ponašanje predstava je za javnost, pišu španjolski mediji. Mundo Deportivo je u nedjelju objavio detalje koji bi mogli izazvati zemljotres u svijetu slavnih i poznatih. Sve je počelo u emisiji Socialite gdje je potvrđeno da poznati par ne prolazi kroz svoj najbolji period.

Puno se spekulira o ovoj vezi, a ako je nešto na kraju potaknulo glasine o mogućoj krizi, onda je to video koji je manekenka podijelila prije nekoliko dana darujući svom partneru božićni dar, vrlo skupocjeni Rolls Royce. Osim automobila, ono što je privuklo pažnju je očita mala 'kemija' između Ronalda i Georgine. 

- Hladnoća između njih dvoje svaki put sve više dolazi do izražaja, kao na primjeru posljednjeg videa koji su objavili -  rečeno je u emisiji. U Latinskoj Americi priča se da je ovaj par još uvijek zajedno zbog visokih reklamnih i sponzorskih ugovora te luksuznog zajedničog života. Iz Socialitea su, osim toga, snimku božićnog darivanja usporedili sa snimkom iz prošle godine u kojoj smo vidjeli kako je Georgina Cristianu za rođendan poklonila još jedan automobil.

Dok se na nedavnoj snimci par gotovo i ne gleda, na snimci od prije gotovo godinu dana izmjenjuju stalne poglede jedno prema drugom. Za kraj se zaključuje da bi nogometaševa karijera mogla presuditi ovoj vezi koja traje od 2016. godine. 

- Nedavno razočaranje igrača na svjetskom prvenstvu u Kataru sa Portugalom izazvalo je krizu i vjenčanje koje su planirali sada je na čekanju - rekao je novinar Gonzalo Vazquez

 

Komentara 2

DU
Deleted user
19:57 04.01.2023.

Nije vise to ona lijepa Georgina sa 20 godina. Nece to jos dugo on drzat. Dajem maks pola godine i Ronaldo ce uzet neku novu 20 godisnjakinju na ugovor..to je ionako standard za bogate u danasnje vrijeme.

AN
anatom
11:26 04.01.2023.

A šta će jadna droca ? Neću joj sudit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije