TENZIJE RASTU

VIDEO Skupina Boysa napala jednu osobu, iz kafića letjeli stolovi: Španjolska policija na nogama

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zagreb: Karusel BBB-a povodom njihovog 35. rođendana
Foto: Screenshot
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk
17.02.2022.
u 18:58
- Na izlogu jedne papirnice bilo je razbijeno staklo, vjerojatno ga je netko razbio slučajno u alkoholiziranom stanju.
Pogledaj originalni članak

Utakmicu Seville i Dinama pratit će oko 2000 navijača plavih, što je alarmiralo španjolsku policiju i čini se s razlogom jer na trgu u blizini crkve Svete Marije Magdalene došlo je do incidenta.

Kako navode španjolski mediji, skupina Bad Blue Boysa napala je jednu osobu, što se može vidjeti na snimci koja je objavljena. Objavili su i snimku na kojoj se čuje vika i lete stolovi. Očevici kažu da ne znaju kako je sve počelo.

Tenzije su na viskoj razini još od sinoć, što su potvrdili iz policije u Sevilli za Hinu nešto ranije tijekom današnjeg dana:

- Sinoć su u centru grada neki građani, uplašivši se Dinamovih navijača koji su onuda prolazili u manjim grupama, zvali policiju. No ništa se ozbiljnije nije dogodilo. Na izlogu jedne papirnice bilo je razbijeno staklo, vjerojatno ga je netko razbio slučajno u alkoholiziranom stanju.

Foto: Screenshot

U srijedu navečer prvi Bad Blue Boysi stigli u centar te su se šetali u manjim skupinama bez klupskih obilježja, mnogi u tamnim majicama. "Ništa se ne događa", rekao je jedan od njih.

Stanovnici u centru grada navikli su na incidente jer se gostujući navijači obično ondje okupljaju, pa su u prošlosti svjedočili neredima.

Nije za pohvalu ni što su kamere uhvatile navijače Dinama kako mašu zastavom na kojoj je prvo polje u grbu bijele boje. Pritom su se i skidali te pokazivali stražnjice "zainteresiranoj publici".

Video incidenta možete pogledati OVDJE, a tekstualni prijenos utakmice i svega što joj prethodi možete pratiti na našem portalu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UP
u prolazu
22:02 17.02.2022.

Njih 1000,napali jednu osobu. Al su „opasni"