UOČI UTAKMICE

Španjolci tvrde da su se BBB-i tukli na ulicama Seville i razbili izlog, policija spriječila veće nerede

Sevilla: Liga prvaka, Sevilla - GNK Dinamo Zagreb
RAMON NAVARRO
17.02.2022.
u 10:47

Razbijen je izlog u ulici Sierpes te je zabilježeno nekoliko tučnjava u Paseo Colonu. No policija drži stvari pod kontrolom.

Utakmica između Seville i hrvatskog prvaka Dinama, koja se večeras igra na stadionu Sanchez Pizjuan (od 21 sat), označena je susretom "visokog rizika" jer se među 1200 Dinamovih navijača nalazi "400 radikalnih" Bad Blue Boysa.

"Hrvatska policija javila je našoj policiji da dolazi 400 radikalnih navijača pa postoji opasnost od izbijanja nereda. To je tek jedan manji dio Dinamovih navijača zbog kojih je utakmica dobila status visokog rizika", rekao je glasnogovornik španjolske policije u Sevilli u telefonskom razgovoru za Hinu.

Stoga je španjolska policija pojačala mjere osiguranja u centru grada i na prilazu stadionu. A španjolski mediji sada pišu da je policija jučer dobivala pozive građana zbog incidenata hrvatskih navijača.

Razbijen je izlog u ulici Sierpes te je zabilježeno nekoliko tučnjava u Paseo Colonu. No, policija drži stvari pod kontrolom.

ABC podsjeća na to da su Bad Blue Boysi 2016. godine radili probleme na ulicama Seville te da su tada uhićene tri osobe.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar gracanica
gracanica
13:05 17.02.2022.

Balkanska kultura...

Avatar VLbriše
VLbriše
11:03 17.02.2022.

Ne mogu vjerovati da bi tako dobri dečki mogli druge tući ili nedaj bože bilo što razbiti , ili se varam ???

PE
peronja
11:20 17.02.2022.

sva sreća da Hajduk ne igra nigdje u Europi pa Torcida ne može pizharije raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije